Poseban trenutak

Video kraljevskog vjenčanja nakon 11 godina postao viralan

Lifestyle / Zabava | 19. 08. 2022. u 09:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

FOTO: Profimedia / Princ Harry i princ William 

Iako je od spektakularnog kraljevskog vjenčanja princa Williama i Kate Middleton prošlo 11 godina, na TikToku je nedavno počeo kružiti stari video s vjenčanja na kojem se može vidjeti reakcija princa Harryja dok Kate Middleton hoda prema oltaru, prenosi Miss7.hr

Marcia Moody, autorica djela o kraljevskoj obitelji, u svojoj je knjizi "Kate: A Biography" protumačila kako je princ Harry rekao: "Dakle, ona je tu. Izgleda predivno, to ti mogu reći".

Princ Harry je na vjenčanju Williama i Kate bio u ulozi Williamovog kuma, što mu je princ William uzvratio na njegovom vjenčanju s Meghan Markle, 2018.

Budući da braća princ Harry i princ William više nisu bliski kao prije, za mnoge je prisjećanje na ovaj poseban trenutak bilo jako dirljivo. U komentarima ispod videa, većina je izazvala žaljenje za odnosom kakav su braća prinčevi imali prije. Princ William i princ Harry posljednji su put zajedno fotografirani na otkrivanju spomenika njihovoj majci, princezi Diani, 2021.

Princ Harry i Meghan Markle uskoro planiraju putovanje u Englesku pa će se braća vjerojatno susresti, a mnogi izvori bliski kraljevskoj obitelji navode kako se princ Charles i princ William prema princu Harryju zasad odnose s oprezom, barem dok njegovi dugoiščekivani memoari ne budu objavljeni, koji su najavljeni za kraj ove godine.

Kopirati
Drag cursor here to close