Za štednjakom i s vatrenim oružjem

VIDEO | Kolinda u najopuštenijim trenucima, na godišnjem

Iako je vojni objekt Peneda na Brijunima daleko od predodžbe o luksuznim zdanjima u kojima najviši državni dužnosnici obično provode godišnji odmor, Kolindi Grabar-Kitarović (51) ta je nekadašnja militarizirana zona omiljena ljetna oaza.
Lifestyle / Zabava | 25. 07. 2019. u 08:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kolinda Grabar-Kitarović otkrila je kako izgledaju njezini najopušteniji trenuci, u japankama i sportskoj odjeći, te u bivšoj vojnoj bazi na Brijunima demonstrirala svoje vještine za štednjakom i s vatrenim oružjem.

Iako je vojni objekt Peneda na Brijunima daleko od predodžbe o luksuznim zdanjima u kojima najviši državni dužnosnici obično provode godišnji odmor, Kolindi Grabar-Kitarović (51) ta je nekadašnja militarizirana zona omiljena ljetna oaza. Predsjednica Hrvatske onamo povremeno odlazi i zimi zatreba li zbog nekog projekta savršeni mir i punu koncentraciju.

Na vojnički ugođaj lako se naviknula. Uostalom, nikad nije krila da čak i tijekom čestih službenih odlazaka u Afganistan odbija boraviti u rezidenciji te radije spava i živi u prašnjavom kontejneru, kao i ostali vojnici.

A kako uživa, u ovom skromnom, a tako zadivljujućem mediteranskom ambijentu, bez protokola i luksuza, bez kuhara i konobara pogledajte u priloženom videu.

Video: Kolinda Grabar Kitarović na Brijunima
Kopirati
Drag cursor here to close