Crveno i crno

Victoria Beckham u krizi: Porastao joj gubitak u poslovanju

Za razliku od svoje supruge, David Beckham bilježi odlične financijske rezultate u poslovanju tvrtke "DB Ventures", a tvrtka bilježi kontinuirani porast dobiti.
Lifestyle / Zabava | 22. 12. 2017. u 08:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Cinično kazano, Victoria Beckham piše crvenim brojkama, ali joj se na mnogim stranama crno piše. Kao modna dizajnerica u novije vrijeme bilježi negativan financijski rezultat, a permanentna kriza u braku s Davidom, dodatno ju iscrpljuje.

Daily Mail navodi kako je njezina tvrtka "Victoria Beckham Limited" zabilježila gubitak od 9,5 milijuna eura, tako da se u odnosu na prethodno razdoblje gubitak udvostručio. Negativna bilanca knjižena je unatoč financijskoj pomoći supruga Davida Beckhama, koji je Victoriju pomogao s 28 milijuna. Uz sve to, proizvodi s njezinim labelom se dobro prodaju, a suradnja s brandovima kao što su Reebok, Estee Lauder i Target su joj dodatni vjetar u leđa. Gubitci koje "VBL" generira posljedica su "velikih investicija u dizajn, proizvodnju i marketing" u tijeku poslovne godine.

Za razliku od svoje supruge, David Beckham bilježi odlične financijske rezultate u poslovanju tvrtke "DB Ventures", a tvrtka bilježi kontinuirani porast dobiti. Uz sve to, ovaj proslavljeni bivši nogometaš ima odlične marketinške ugovore s markama kao što su Adidas, Kent i neke druge.

David Beckham je od svoje supruge uspješniji čak i na Instagramu. Dok Victoria ima ''samo'' 20 milijuna sljedbenika, Davida prati njih 40 milijuna.

Unatoč crvenim brojkama u poslu, Victoria Beckham ne gleda crno na budućnost. Ona kaže kako i dalje namjerava igrati važnu ulogu na tržištu luksuzne mode i značajnih brandova. U 2018. ima velike planove i na području artikala za njegu i ljepotu žene i muškarca, veće serije modnih predmeta i neke druge zamisli na područjima koja donose visoke prihode, ali i zarade, ispričala je za Vogue Online.

No, bez obzira na milijunske gubitke u poslu, bivša Spice Girl i dalje živi na visokoj nozi. Popularna "Posh" nedavno je u New Yorku slavila ponovno viđenje sa sinom Brooklynom, koji tamo studira od ove jeseni, a susret majke sa sinom 'zaliven' je skupocjenim vinom koje košta gotovo tri tisuće eura po jednoj butelji. Ima se, može se...

Kopirati
Drag cursor here to close