Heart of a Child

Clapton se smilovao zbog snimke i objavio novu pjesmu

Da slavni glazbenik i jedan od najboljih blues gitarista u povijesti nije odustao od progona, okrivljena bi trebala platiti kaznu do 250 tisuća eura.
Lifestyle / Zabava | 25. 12. 2021. u 08:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Eric Clapton oslobodio je Njemicu optužbi nakon što je dobio proces protiv nje zbog prodavanja snimaka njegovih koncerata, priopćio je britanski glazbenik na svojoj službenoj stranici.

Sudac u Dusseldorfu presudio je da Njemica iz obližnjeg Ratingena ne smije na eBayu prodavati snimku Claptonovog koncerta iz 1987. godine, piše Hina.

Da slavni glazbenik i jedan od najboljih blues gitarista u povijesti nije odustao od progona, okrivljena bi trebala platiti kaznu do 250 tisuća eura.

Video: Eric Clapton - Heart of a Child (Official Music Video)

Njemica je pronašla dva CD-a tijekom pospremanja doma, nakon smrti bivšeg supruga. Stavila ih je na prodaju na eBay za 9,95 eura. 

Inače, Clapton je na Badnjak objavio novi singl "Heart of a Child" u izdanju Bushbranch/Surfdog Records.

Pjesmu su producirali EC i njegov dugogodišnji producentski partner Simon Climie, a izvode je EC, Sonny Emory na bubnjevima, Nathan East na basu, Dirk Powell na mandolini, Daniel Santiago i Pedro Martins na gitari, Simon Climie na klavijaturama i udaraljkama, Sharon White i Katie Kissoon na pozadinskim vokalima, zajedno s Nickom Ingmanom kao aranžerom i dirigentom gudača, objavljeno je na Claptonovim internetskim stranicama.

Kopirati
Drag cursor here to close