Kozmetika, ljepota i zdravlje

Sjajni popusti na Sajmu BeautiFUL 2023

Pogledajte što vas sve očekuje na Sajmu BeautiFUL 2023
Lifestyle / Zabava | 11. 09. 2023. u 11:35 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Međunarodni sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa BeautiFUL 2023 održat će se 16. i 17.9.2023. u centru Skenderija u Sarajevu. I ove godine, mjesec septembar će biti centar beauty i wellness industrije koji će okupiti veliki broj izlagača, edukatora, stručnjaka i svih onih koji vole beauty sektor.

Sajam je izložbeno prodajnog karaktera, okupit će veliki broj izlagača iz regije koji će se predstaviti s preko 300 brendova, a koji će na svojim štandovima svim posjetiteljima ponuditi odlične proizvode po fantastičnim sajamskim popustima do 50%, nagradama, savjetima, preporukama… Svi oni pripremaju odlične ponude za sve vas, a na glavnoj bini tijekom dva dana održavanja događaja bit će upriličen bogat i raznovrstan program.

Ulaz na sajam je slobodan, te stoga pozivamo sve vas koje volite kozmetiku, šminku, brinete o svome izgledu i zdravlju, uživate u wellnessu i generalno ste dama koja preferira beauty industriju da nam se pridružite i budete dio najvećeg sajma ovog tipa u BiH. Također, pozivamo i sve profesionalce, stručnjake da nam se pridruže i da skupa kreiramo beauty magiju u Sarajevu. Jer, Sajam BeautiFUL 2023 je za cjelokupnu javnost!

SAJAM BEAUTIFUL 2023 JE ZA SVE ZALJUBLJENIKE U BEAUTY INDUSTRIJU, ALI I ZA STRUČNJAKE

16.09.2023; radno vrijeme sajma: 11:00h - 19:00h
17.09.2023; radno vrijeme sajma: 10:00h - 17:00h

Sjajni popusti i odlična zabava!

Izlagači za sve posjetitelje pripremaju sjajne popuste do čak 50%. Pronađite nešto za sebe po odličnim sajamskim cijenama i ne propustite dobru zabavu i druženje.

Yulia Logvinova, svjetski poznata edukatorica prvi put dolazi u BiH, i to na Sajam BeautiFUL 2023, gdje će na glavnoj bini održati besplatan masterclass, a pored nje na bini će se predstaviti i ostali poznati edukatori i stručnjaci s različitim temama, te vas očekuje bogat i raznovrstan program tokom oba dana sajma, a detalje pogledajte na linku https://sajam.beautiful.ba/program-2/ Vaše je samo da ponesete dobru volju i raspoloženje, i u tome duhu uživate s nama.

Masterclassovi na sajmu beautiful 2023

Jedna od predavačica na Sajmu BeautiFUL 2023 koja će održati masterclass o temi ''Primjena kiselina kod različitih stanja kože-ph menadžment kože'', Ivana mr.ph.spec.kozmetologije i Mirjana Petković kažu nam kako je sajam odlična prilika kako bi naučile nešto novo iz svijeta kozmetologije, predstavile novi kozmetički brend na tržištu, te da se uvežu s kozmetičkim profesionalcima.

Master i edukator za trajnu šminku Ljudmila Valjevac također će održati masterclass na sajmu, a od istog očekuje da će biti do najbolji i najposjećeniji od svih prethodnih, te naravno očekuje i dobru zabavu i druženje, kao i učenje noviteta. Tema njenog masterclassa je ''Permanent royal lips ili trajna šminka usana u tehnici royal lips''.

Edukatorica Snježana Ivetac, certificirani lift up gel edukator i master distributer za područje Ex-Yu koja će na svome masterclassu govoriti o temi ''Dipping powder tehnika'' kaže kako je ovo prvi put da izlažu na sajmu BeautiFUL i cilj im je predstaviti se sa svojim brendovima, te želja im je postati dio tržišta BiH, a sajam je odlična prilika za to.

Stefan Subotić, poznati make up umjetnik održat će masterlass o temi ''Glam day with sparkles, glitters and little fairy dust'' i kao i do sada, vjeruje da će sajam zablistati pozitivnim i lijepim ljudima, kreativnim temama, proizvodima i predavačima.

Ostale edukatore i stručnjake koji će održati masterclassove pogledajte na linku, prijave su u toku https://sajam.beautiful.ba/masterclass-ovi-sajam/

Za vas pripremamo i besplatne masterclassove

Snežana Živković, estetičarka kozmetičarka, licencirana predavačica od strane ministarstva prosvjete i profesorica u Medicinskoj srednjoj školi jedna je od edukatorica koja će održati besplatni masterclass, a od sajma očekuje nove klijente, nova poznanstva, napredak u struci, druženje sa svim posjetiocima i odličnu zabavu.

Pridružite joj se, i pogledajte koje još masterclassove možete pratiti besplatno, prijava je obavezna putem linka https://form.jotform.com/232363913875059

Zar ovo nisu odlični razlozi da 16. i 17.9. rezervirate sa Skenderiju i Sajam BeautiFUL 2023? Vidimo se na najvećem sajmu ljepote u BiH. Garantiramo odličnu zabavu!

Kopirati
Drag cursor here to close