Zna se na koga misli

Shakira novogodišnjom objavom 'podigla prašinu'

Pjevačica je na samu Novu godinu objavila svoje zapisane misli o zacjeljenju i izdaji.
Lifestyle / Zabava | 02. 01. 2023. u 13:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Shakira je u 2023. godinu ušla s očitim udarcem prema bivšem suprugu Gerardu Piquéu.

Pjevačica je na samu Novu godinu objavila svoje zapisane misli o zacjeljenju i izdaji, prenosi Gloria

"Naše suze nisu uzalud"

Protekla godina za 45-godišnju pjevačicu donijela je razvod od 35-godišnjeg nogometaša Barcelone, a par koji ima dva sina Milana (9) i Sashu (7) razlaz je objavio u lipnju, nakon 11 godina veze.

U novu godinu ušla je s pozitivnim mislima, a na Instagramu je objavila kraći tekst na španjolskom i engleskom, nakon kojeg nema nikakve sumnje da je ona ta koja je povrijeđena te da pati zbog cijele situacije.

"Iako su naše rane još uvijek otvorene ulaskom u novu godinu, vrijeme ima ruke kirurga. Iako su nas neki izdali, moramo i dalje vjerovati drugima. Kada si suočen s prijezirom, nemoj prestati vidjeti svoju vrijednost, jer postoji mnogo više dobrih ljudi, od onih koji to nisu. Više je ljudi s empatijom, nego s ravnodušnošću. Onih koji su nas napustili je manje nego onih koji su ostali uz nas. Naše suze nisu uzalud, one natapaju tlo našeg budućeg proljeća i čine nas humanijima, tako da čak i sa slomljenim srcem možemo nastaviti voljeti", Shak", napisala je pjevačica.

Podjela skrbništva 

Ovu je znakovitu poruku pop zvijezda iz Kolumbije napisala nekoliko tjedana nakon što su se ona i bivši suprug susreli na sudu kako bi finalizirali dogovor oko podjele skrbništva nad sinovima.

Dogovor su postigli nakon 12-satnog razgovora. Papire su formalno potpisali u Barceloni, na sud su došli i otišli odvojeno.

Piqué koji se emotivno oprostio od nogometa prošlog mjeseca, navodno je dao svoj blagoslov bivšoj partnerici da se s djecom preseli u Miami, kako bi izbjegla pravnu bitku oko poreza koja se protiv nje vodi u Španjolskoj.

Kopirati
Drag cursor here to close