51. rođendan

Severini stigla posebna čestitka holivudske zvijezde: "Još samo da mi se Gospa ukaže"

"Nadam se da ćeš lijepo proslaviti rođendan i da ćemo se nekada sresti i uživo", poručila joj je Sharon u videu.
Lifestyle / Zabava | 22. 04. 2023. u 14:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pjevačica Severina 21. travnja napunila je 51 godinu, a rođendan joj je čestitala i jedna velika holivudska zvijezda.

Radi se o Sharon Stone, a Severina je njezinu video-čestitku objavila na svojem profilu na Instagramu, prenosi Showbuzz

"Pozdrav ljepotice, čula sam da ti je rođendan. Sretna sam što ti mogu čestitati rođendan i poželjeti najljepše želje, pogotovo zato što znam da radiš toliko dobrih stvari za puno ljudi, i jer je tvoj rad tako prekrasan, i jer si tako draga, i jer si prijateljica s mojom prijateljicom Ornelom. Nadam se da ćeš lijepo proslaviti rođendan i da ćemo se nekada sresti i uživo", poručila joj je Sharon u videu, a Severina nije mogla doći k sebi od uzbuđenja.

"Ajme Gospe blažena, ne znam kako sročit nešto o Sharon Stone... koja mi pritom i čestita rođendan. Još samo da mi se Gospa ukaže... Što reći nego hvala divnoj, prepametnoj (IQ 154) i jakoj ženi, majci, glumici, ikoni i idolu generacija, koja je učinila toliko dobra za žene. Koja je i slikarica, a izdala je i knjigu u kojoj, između ostalog, progovara o svojoj borbi za dijete, koje je mogla viđati samo jednom mjesečno. Prejaku ženu možeš samo, i očigledno, pokušati uništiti tamo gdje je najranjivija. Drugo ne postoji gdje ju možeš slomiti. Sharon Stone živi vječno", napisala je Severina pa se zahvalila i prijateljici koja joj je priuštila ovo iznenađenje.

Severina je svoj rođendan obilježila i fotografijom na kojoj je potpuno gola, i to iz vremena dok je bila trudna. Priredila je i veliku proslavu za svoje najmilije, a snimke i fotografije objavila je u svojim pričama na Instagramu.

Kopirati
Drag cursor here to close