Una TV

Severina odbila rad na Una TV nakon što je doznala da je to Dodikova televizija

Severina nije negirala da su vođeni razgovori između nje i predstavnika ove TV kuće, ali negira da je prije toga znala tko je jedan od suvlasnika.
Lifestyle / Zabava | 06. 10. 2021. u 14:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:Pixsell / Severina Kojić

''Ne želim sudjelovati u projektu koji ima veze s osobom koja vrijeđa žene na najgori način i koji ne priznaje da je u Srebrenici počinjen genocid'', izjavila je Severina u razgovoru za Večernji list nakon što je doznala da je dogovarala posao sa Una TV.

Proteklih tjedana pojavila se informacija kako bi Severina trebala voditi show program na Una TV, čiji je suvlasnik, navodno, Igor Dodik, sin predsjednika SNSD-a Milorada Dodika.

Severina nije negirala da su vođeni razgovori između nje i predstavnika ove TV kuće, ali negira da je prije toga znala tko je jedan od suvlasnika.

''Činjenica da sam dugo pregovarala, imali smo vrlo ugodne radne sastanke, i doista smo dogovorili da ćemo raditi i čak smo krenuli smo s okupljanjem ekipe. Međutim, onda se u medijima pojavila informacija da je riječ o "Dodikovoj televiziji", pa se odjednom samo moje ime počelo pojavljivati uz njegovo. Na kraju se uspostavilo da je doista riječ o partnerstvu s obitelji Dodik'', rekla je Severina.

Una TV bi navodno otrebala biti regionalna TV kuća, čije će sjedište biti u Banjoj Luci, a koja će imati svoja studija u BiH, Hrvatskoj i Srbiji.

Kopirati
Drag cursor here to close