'Aj Riki Martine, brate s'vati me'

Rickyju Martinu prijeti 50 godina zatvora zbog incesta

Martinov predstavnik za javnost već je te prve navode o zlostavljanju u izjavi za People nazvao potpuno lažnima i izmišljenima.
Lifestyle / Zabava | 16. 07. 2022. u 12:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ricky Martin suočen je s odvratnim optužbama. Njegov 21-godišnji nećak Dennis Yadiel Sanchez, kako piše Daily Mail, pozivajući se na španjolsku Marcu, optužio je zvijezdu za incest, a ako se te tužbe dokažu, 50-godišnji pjevač mogao bi dobiti i do 50 godina zatvora, prenosi Jutarnji list.

Martin je inače početkom srpnja dobio zabranu prilaska Sanchezu zbog obiteljskog nasilja u Puerto Ricu, no identitet žrtve nije bio poznat. Njegov brat Eric Martin u međuvremenu je kao navodnu žrtvu identificirao pjevačeva nećaka, Dennisa Yadiela Sancheza, piše Marca. Situacija je posve bizarna jer je Martin navodno optužen za "fizičke i psihičke napade" na Sancheza tijekom njihove sedmomjesečne veze, koja je prekinuta prije otprilike dva mjeseca.

Martinov predstavnik za javnost već je te prve navode o zlostavljanju u izjavi za People nazvao potpuno lažnima i izmišljenima.

Pjevač koji je od 2017. u braku s Jwanom Yosefom, s kojim ima četvero djece, trebao bi se pred portorikanskim sudom naći već 21. srpnja.

Tužitelj, za kojeg se vjeruje da je Sanchez, zabranu prilaska pjevaču zatražio je 1. srpnja prema zakonu o obiteljskom nasilju u Portoriku i tim je nalogom Martinu zabranjeno kontaktiranje ili nazivanje podnositelja tužbe, koji navodno "strahuje za svoju sigurnost".

Prema tom sudskom nalogu, koji je pregledao portorikanski list El Vocero, Martin i Sanchez prekinuli su prije dva mjeseca nakon sedam mjeseci veze.

Sanchez tvrdi da Martin nije prihvatio njihov prekid i da je viđen kako luta kraj njegove kuće u najmanje tri navrata, tvrdi El Vocero. Također, naveo je da je Martin konzumirao velike količine alkohola i droge.

Pjevačevi odvjetnici, nastavlja Daily Mail, odbacili su optužbe i pripremaju obranu protiv Sancheza, kojeg je navodno nedavno prokazala jedna žena nakon što ju je također navodno maltretirao i "prijetio joj da će joj uništiti život".

Martinov odvjetnički tim rekao je za Daily Mail da se tužitelj "bori s dubokim mentalnim zdravstvenim problemima" i odmah je odbacio "odvratne optužbe".

"Ricky Martin, naravno, nikada nije bio i nikada ne bi bio upleten u bilo kakvu seksualnu ili romantičnu vezu sa svojim nećakom. Ta ideja nije samo neistinita, nego je i odvratna. Svi se nadamo da će ovaj čovjek dobiti pomoć koja mu je hitno potrebna. Ali, najviše od svega, veselimo se odbacivanju ovog groznog slučaja čim sudac počne sagledavati činjenice", rekao im je odvjetnik Martin Singer.

Eric Martin ponovio je tvrdnju odvjetnika, rekavši za Latin Post da njegov nećak pati od "mentalnih problema" i da je "vrlo siguran da njegov mladi rođak nije govorio istinu".

Martinov predstavnik potvrdio je za Daily Mail sinoć da je tužitelj biološki rođak pjevača.

Inače, ono što je vrlo zanimljivo jest kako podnositelj zahtjeva za zabranu prilaska nije kontaktirao policiju, što bi onda uključivao angažman tužitelja da utvrde ima li dovoljno dokaza za podizanje optužnice. Umjesto toga, zahtjev je otišao ravno na sud. Portorikanski zakon vrlo ozbiljno shvaća optužbe za incest. Potvrdi li se navodna romansa Martina i Sancheza, pjevač bi zbog toga mogao dobiti i do 50 godina zatvora.

Ricky Martin se 3. srpnja osvrnuo na optužbe na Twitteru. "Zaštitni nalog izdan protiv mene temelji se na potpuno lažnim optužbama, pa ću kroz sudski proces odgovoriti s činjenicama i dostojanstvom koje me karakterizira. Budući da se radi o pravnom predmetu koji je u tijeku, u ovom trenutku ne mogu davati detaljne izjave. Zahvalan sam na bezbrojnim porukama solidarnosti i primam ih svim srcem", napisao je Martin. Dodatne izjave u vezi s optužbama nije davao.

Kopirati
Drag cursor here to close