Korona mijenja filmsku industriju

Pronašli su rješenje: Scene seksa u filmovima nastajat će na drugačiji način

Iako će se svi koji su uključeni na setu snimanja testirati, scene seksa, kao i sve ostale koje uključuju bliske kontakte će se ili mijenjati potpuno ili će se snimiti pomoću kompjutera i u montaži dodati.
Lifestyle / Zabava | 15. 06. 2020. u 06:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Pinterest / Scena iz filma "Sirove strasti"

Filmska i TV industrija se polako budi te se od 12. lipnja službeno može nastaviti snimati filmovi i serije, nakon pauze zbog pandemije koronavirusa, no neke stvari će ipak biti drugačije nego prije.

Vlasti su sve filmske djelatnike upozorili da se i dalje pridržavaju mjera zaštite od koronavirusa pa će se tako drugačije snimati seksi scene nego što je to bilo dosad.

Iako će se svi koji su uključeni na setu snimanja testirati, scene seksa, kao i sve ostale koje uključuju bliske kontakte će se ili mijenjati potpuno ili će se snimiti pomoću kompjutera i u montaži dodati.

Znači li to samo digitalni seks za budućnost? Sve ukazuje na to!

Foto: MikeyMo / Kim Basinger u čuvenom erotskom filmu "9½ Weeks"

Uvođenje 'higijeničara' kao nekad u školi...

Audicije će se i dalje normalno održavati, no producenti će sve nadgledati iza pleksiglasa.

Uz to, svi ljudi iz filmske posade moraju nositi maske ili štitnike i svakodnevno se testirati na virus corone.

Uz to, televizijski se programi i dalje snimaju bez publike uživo, a zvijezde, uključujući sve protagoniste, dobivaju lekcije o tome kako primjerice pravilno oprati ruke.

Na svim će setovima biti i posebni nadzornici zbog koronavirusa koji će paziti što se događa i krše li se neka pravila, piše Daily Mail.

Foto: USA NETWORK/TNI PRESS LTD. / Bliske kontakte kao ovaj između Patricka J. Adamsa i Meghan Markle više nećemo vidjeti na filmu?

Gubici od 10 milijardi dolara

Filmska produkcija prestala je s projektima otkako je u ožujku izbila pandemija koronavirusa.

Zatvaranje kina, otkazivanje projekcija i zaustavljanje filmske i televizijske produkcije koštalo je industriju oko 10 milijardi dolara. Osim toga, tisuće zaposlenika su otpuštene ili su poslane na prinudni godišnji odmor...

Od ovog se tjedna nastavlja i glazbena produkcija, a jednako kao i na filmskim setovima, i u glazbenim će se studijima morati provoditi posebne mjere zbog pandemije.

Okrug Los Angelesa, u kojem su inače smještene stotine filmskih studija u SAD-u, do prošloga je tjedna potvrdio 44 smrti od posljedica koronavirusa, a još neko vrijeme na snazi će biti povećane mjere opreza.

Foto: Cosmopolitan / Dakota Johnson u filmu "50 nijansi sive"
Kopirati
Drag cursor here to close