Dramatično

Princ Harry optužio brata pa si zatvorio vrata Buckinghamske palače?

Princ Harry optužio brata pa si zatvorio vrata Buckinghamske palače?
Lifestyle / Zabava | 13. 12. 2022. u 15:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što su prošlog tjedna svjetlo dana ugledale prve tri epizode Netflixova dokumentarca 'Meghan & Harry', sada čekamo nove, ali još uvijek i rezimiramo sve skandalozne trenutke iz prvog dijela.

Tako znamo da su odbjegli vojvoda i vojvotkinja od Sussexa optužili kraljevsku obitelj za niz 'zlodjela' spram Meghan, prenosi Story.hr

Od rasizma do predrasuda i dovođenja u iznimno neugodne situacije, Meghan i Harry otkrili su brojne pikanterije iz intime Buckinghamske palače, a sad je Harry nastavio 'častiti' svoju obitelj u revijalnom tonu.

Naime, za posljednje tri epizode dokumentarca je objavljen novi trailer, a u kojem su Sussexovi dodatno zaoštrili svoju retoriku prema kraljevskoj obitelji. Tako se vidi kako Harry govori u kameru o svom bratu Williamu, budućem kralju i inače svom bivšem najboljem prijatelju, u ne baš laskavom svjetlu.

Video: Harry & Meghan | Official Trailer 2 | Netflix

"Lagali su da zaštite moga brata, a nisu htjeli reći istinu kako bi zaštitili nas", rekao je Harry o bratu Williamu dok se u pozadini vidi kraljevski dvor te ostali članovi kraljevska obitelj.

Mnogi smatraju kako je ovime Harry odlučio zauvijek 'spaliti most' u odnosima braće. Među njima već godinama postaje razmirice i različita stajališta o tome kako treba živjeti život, a Britanci tvrde da je ovakvim komentarima Harry sam sebi zauvijek zatvorio vrata Buckinghamske palače.

"Pitam se što bi se dogodilo nama da nismo otišli u onom trenutku kada jesmo", rekao je Harry, a Meghan je objasnila kako nikada nisu imali privatnost te da su svi uvijek znali gdje se nalaze.

"Nisu me bacili vukovima, oni su ih hranili mnome", dodala je Meghan te je par zaključio kako je njihov bijeg u SAD bio nužan za ostvarenje privatne sreće.

Kopirati
Drag cursor here to close