Robbie Williams

Pop pjevač se korigirao: Povalio je 'samo' tri članice grupe „Spice Girls“

Nedavno je opovrgnuo glasine kako je jedna od onih s kojima je spavao bila i „Posh Spice“ Victoria, supruga Davida Beckhama.
Lifestyle / Zabava | 26. 12. 2017. u 13:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pop zvijezda Robbie Williams tijekom svoje karijere bio je sklon svim mogućim skandalima kako bi bio u žiži javnosti, ali i kako bi ostao vjeran svome imidžu buntovnika s razlogom.

Jedna od njegovih legendarnih izjava nastala je kad je tvrdio kako je spavao sa svim članicama ženske pop grupe Spice Girls“ - osim jedne od djevojaka.

Naime, prije 12 godina Robbie je u jednome intervjuu kazao kako samo jednu od njih nije uspio 'odvući' u krevet, a javnosti je uvijek bilo zanimljivo pitanje - koja je to?

Originalnu postavu skupine „Spice Girls“ činile su Melanie Brown (Mel B ili „Scary Spice“), Melanie Chisholm ( Mel C ili „Sporty Spice“) , Geri Halliwell („Ginger Spice“), Victoria Beckham („Posh Spice“) i Emma Bunton („Baby Spice“).

Prije nekoliko mjeseci je Mel B u razgovoru za jednu australijsku radijsku postaju kazala kako Robbie nije imao ništa s njom.

"Tvrdio je kako je imao afere s Spajsicama, a ja mu kažem - ne, sa mnom nisi imao! Ja sam ona s kojom ništa nije imao".

Robbie Williams se također ispričao Mel B, tvrdeći kako je u to vrijeme jednostavno sebi dozvoljavao lude izjave.

Međutim, objašnjenje koje je uputio jednoj od članica koja inzistira na tome da nisu imali nikakvu vezu, još uvijek nije dovoljno za druge članice.

Nedavno je opovrgnuo glasine kako je jedna od onih s kojima je spavao bila i „Posh Spice“ Victoria, supruga Davida Beckhama.

"Ne, uistinu nisam. Šaleći se, rekao sam s četiri od pet, jer je bilo dobro kao vic", rekao je Williams za  „Bizarre-Life“.

Dakle, ako nije imao ništa s Mel B i Victorijom Beckham, ostaju  „Baby Spice“, „Ginger Spice“ i „Sporty Spice“...

"Vjerujem da oni koji poznaju činjenice sada znadu koliko ih je bilo. Opet sam to rekao? O, Bože!", kazao je Robbie u razgovoru.

U međuvremenu je pjevač oženjen Aydom Field. Njegova supruga ranije grijehe Robbieja Williamsa doživljava s humorom. Barem kad je javnost u pitanju.

Kopirati
Drag cursor here to close