Sretna vijest

Pjevačica Alanis Morissette rodila u 45. i sinu dala neobično ime

45-godišnja Alanis i šest godina mlađi reper umjetničkog imena Souleye već imaju osmogodišnjeg sina Evera i dvogodišnju kćer Onyx.
Lifestyle / Zabava | 13. 08. 2019. u 10:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pjevačica Alanis Morissette objavila je na Instagramu sretnu vijest - sa suprugom Marijem Treadwayem dobila je treće dijete, sina kojem su nadjenuli ime Winter Mercy Morissette-Treadway. "On je ovdje", napisala je Alanis uz sliku tek rođenog sina.

45-godišnja Alanis i šest godina mlađi reper umjetničkog imena Souleye već imaju osmogodišnjeg sina Evera i dvogodišnju kćer Onyx.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

he’s here.Winter Mercy Morissette-Treadway. #8/8/19 #mywholelifeidreamedoflovingyouthree

Objavu dijeli Alanis Morissette (@alanis)

U nedavnom intervjuu za časopis Biography Alanis je u šali priznala da je konačno pronašla recept za dobro majčinstvo.

"Otkrila sam čari kave, doista. Kava se pokazala vrlo korisnom u tome da spavam manje", izjavila je pjevačica. "Odem u svoju sobu obaviti intervju, zatim odem podijiti dijete, pričam sa suprugom, napišem pjesmu. Sve se spojilo, točno u pravo vrijeme. Ta integracija mi je oduvijek bila cilj", rekla je pjevačica i priznala da se nakon prve dvije trudnoće borila s postporođajnom depresijom.

"Bilo je dana kad sam bila tako slaba da se nisam mogla pomaknuti. Kao dijete zamišljala sam da imam djecu s nevjerojatnim partnerom. Ovo je cijeli jedan svijet koji nisam mogla ni zamisliti", rekla je Alanis za časopis People, prenosi Index.

Kopirati
Drag cursor here to close