Astrolozi odredili

Ovo je najbolji mjesec i datum za vjenčanja u 2022. godini

Ako ga i sami planirate u godini pred nama, možda će vas (iz zabave ili ozbiljno) zanimati jeste li odabrali dobar mjesec pa čak i točan datum za vjenčanje prema mišljenju astrologa.
Lifestyle / Zabava | 21. 01. 2022. u 14:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prilikom planiranja velikih događanja u životu, puno ljudi poseže za astrologijom u nadi da će na taj način izbjeći potencijale probleme.

Astrolozi, naime, predviđaju razne stvari, a među njima je i najbolje vrijeme za vjenčanje.

Ako ga i sami planirate u godini pred nama, možda će vas (iz zabave ili ozbiljno) zanimati jeste li odabrali dobar mjesec pa čak i točan datum za vjenčanje prema mišljenju astrologa, prenosi Zadovoljna.hr

A astrolozi kažu da je najbolji mjesec za vjenčanja u 2022. godini travanj. Što se tiče konkretnog datuma, najbolji je 30. travnja.

Taj dan Venera i Jupiter spojit će se u Ribama, naglašavajući ljubav, jedinstvo i rast, a za to vrijeme odvijat će se i prvo pomračenje 2022. u znaku Bika. Budući da je Bik znak kojim vlada Venera, naglasak na Veneri će u ovom periodu biti poseban.

Budući da je Venera pak planet partnerstva, astrolozi smatraju da nema boljeg datuma od 30. travnja za ovaj veliki korak u vezi. U zraku će, naime, taj dan, zbog svih događanja, biti jako puno optimizma koji će osigurati da sve djeluje i bude kao ostvarenje sna.

Kopirati
Drag cursor here to close