Otkazana premijera

I James Bond postao 'žrtva' korona virusa

Kinodvorane, velike firme i događaji u toj državi su zatvoreni već mjesec, a čak ako se situacija oko virusa primiri i film ipak bude prikazan u travnju, kineski fanovi svejedno neće imati priliku vidjeti svoje junake uživo.
Lifestyle / Zabava | 18. 02. 2020. u 09:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zbog epidemije koronavirusa još jedan film neće imati planiranu premijeru u Kini. Novi film o najpoznatijem agentu Jamesu Bondu "No Time to Die" neće imati premijeru u Pekingu u travnju, uz koju je bila planirana i promotivna turneja, prenijeli su kineski mediji.

Kinodvorane, velike firme i događaji u toj državi su zatvoreni već mjesec, a čak ako se situacija oko virusa primiri i film ipak bude prikazan u travnju, kineski fanovi svejedno neće imati priliku vidjeti svoje junake uživo. Glumačka i ostala ekipa upozorena je da se ne pojavljuju u toj zemlji, jer je virusom već sad zaraženo više od 71.000 ljudi širom svijeta.

Video: Official Trailer

U Kini su bile otkazane i premijere svih filmova za Valentinovo te je većina naslova za veljaču otkazana i trenutno se ne zna kad bi se kinodvorane mogle otvoriti.

Kina je jedno od najvažnijih prekooceanskih tržišta za Bond franšizu: prošli film "Spectre" ukupno je zaradio 881 milijun dolara širom svijeta, od kojih su 84 milijuna  zarađena u Kini.

"No Time to Die" bit će posljednji film u kojem Daniel Craig glumi agenta 007, koji se nalazi u zasluženoj mirovini iz koje će ga trgnuti stari prijatelj Felix Leiter, kojeg glumi Jeffrey Wright, prenosi Avaz.

 

Kopirati
Drag cursor here to close