Glumit će još 4 godine

Nicolas Cage uskoro prestaje glumiti

"Nastavit ću tako sljedeće tri ili četiri godine nakon čega bi se volio više posvetiti režiji", objasnio je 54-godišnji Oscarovac.
Lifestyle / Zabava | 20. 04. 2018. u 10:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nicolas Cage najavio je da će glumiti još tri ili četiri godine, nakon čega se povlači iz glume, piše The Blast.

Cage se namjerava povući iz glume kako bi se posvetio režiranju i produkciji, a svoje planove otkrio je tijekom posjeta Puerto Ricu gdje je promovirao svoj najnoviji film Primal. "Da, vraćam se produkciji. Moja kompanija Saturn Films je uključena u sve filmove u kojima glumim. Režiranje je nešto čemu se radujem u bliskoj budućnosti jer sam trenutno primarno glumac", rekao je Cage, a prenosi Index.

Video: Top 10 Nicolas Cage Moments

"Nastavit ću tako sljedeće tri ili četiri godine nakon čega bi se volio više posvetiti režiji", objasnio je 54-godišnji Oscarovac. Priznao je i da je odlučio napustiti život ispred kamere jer je primijetio da postaje autodestruktivan kad ne radi.

"Imam više razloga zbog kojih želim raditi. Jedan od njih je i, da budem brutalno iskren, taj što postanem malo autodestruktivan ako nisam fokusiran na posao", rekao je i dodao da voli strukturu posla i rutinu koja dolazi s njim.

"To čini razliku oko toga hoćete li popiti jednu bocu vina ili dvije...", dodao je.

 

Kopirati
Drag cursor here to close