#CatherineAt40

Nećete vjerovati tko danas slavi 40-ti rođendan (:

Catherine, vojvotkinja od Cambridgea, napunila je 40 godina u nedjelju, a njezina ličnost sve je istaknutija, kao i njezinog supruga, princa Williama.
Lifestyle / Zabava | 09. 01. 2022. u 16:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Catherine, vojvotkinja od Cambridgea, napunila je 40 godina u nedjelju, a njezina ličnost sve je istaknutija, kao i njezinog supruga, princa Williama.

Od ulaska u najslavniju britansku obitelj 2011., Kate Middleton postala je jedna od najpopularnijih članova kraljevske obitelji i ključna ličnost za njihovu budućnost. Njezin imidž pouzdane osobe, u izazovno vrijeme za monarhiju, osnažen je u prosincu na božićnom koncertu emitiranom na televiziji.

Oduševila je obožavatelje svojim glazbenim umijećem. Bila je pratnja na klaviru britanskom kantautoru Tomu Walkeru u izvedbi njegove potresne pjesme "For Those Who Can't Be Here".

Kate se u tajnosti pripremala za nastup u Westminsterskoj opatiji koji je bio posvećen svima koji su služili svojim zajednicama u pandemiji koronavirusa.

  #CatherineAt40

- Bila je zaista nevjerojatna - rasturila je. Kakva talentirana, draga, srdačna i ljupka osoba, rekao je Walker, opisujući je kao "vrlo opuštenu, vrlo dragu" prema svima.

I Kate, a i William koji puni 40 godina u lipnju, postali su vidljiviji u vrijeme globalne zdravstvene krize.

Par je održavao virtualne sastanke sa zdravstvenim radnicima na prvoj liniji borbe protiv koronavirusa koji je odnio oko 150.000 života u Britaniji od početka 2020. Dali su javnosti i uvid u život sa svoje troje djece u izolaciji na seoskom imanju na kraljevskom posjedu.

Kate je promicala vlastite inicijative. Zalagala se za rano obrazovanje, a s Williamom je promovirala važnost mentalnog zdravlja i zaštite okoliša.

Kopirati
Drag cursor here to close