Nakon liječenja

Mate Bulić u zagrljaju najmilijih: 'Lijep je osjećaj konačno biti doma sa svojima'

''Idemo polako dan po dan, a nadam se da ćemo dragi moji prijatelji uskoro i zapjevati'', naveo je
Lifestyle / Zabava | 31. 08. 2021. u 19:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hercegovački pjevač Mate Bulić nakon dužeg procesa liječenja stigao je kući, objavio je to u utorak na društvenim mrežama.

''Ne mogu opisati koliko je lijep osjećaj biti konačno doma sa svojima'', poručio je Kralj dijaspore te se zahvalio svima koju su mu pružali podršku tijekom liječenja.

''Hvala vam još jednom, svima koji ste bili uz mene svo ovo vrijeme. Bilo pozivom, porukom ili nekim statusom i pjesmom na društvenim mrežama. Svi koji ste molili za mene, hvala vam od sveg srca. To mi je davalo snagu u najtežim trenucima, kao i beskrajna ljubav mojih najmilijih, koji su mi sve na svijetu'', napisao je.

Dodao je kako je svaki dan lijep i da uživa u svakom trenutku.

''Idemo polako dan po dan, a nadam se da ćemo dragi moji prijatelji uskoro i zapjevati, baš kao nekad. Sve vas voli vaš Mate'', objavio je na društvenim mrežama.

Mate je krajem studenog završio u bolnici zbog zaraze koronavirusom prilikom čega je, između ostalog, primao kisik. Tek se u srpnju prvi put oglasio nakon osam mjeseci liječenja kada je kazao kako proces oporavka još traje, ali da ide na bolje.

''U ovakvim trenucima čovjek shvati koliko mu je malo potrebno za sreću, koliko se treba radovati sitnicama i običnim stvarima, koje uzimamo zdravo za gotovo. Pozdravljam vas u društvu svojih najmilijih, koji su mi bili razlog da svakog dana ustrajem u svojoj borbi'', napisao je u srpnju.

Kopirati
Drag cursor here to close