Bizaran slučaj u Italiji

Muškarac sakrio 40.000 KM u kamin, a žena ga upalila: Skoro sam se onesvijestio

Moja žena nije znala da sam ondje sakrio dionice, rekao je muškarac
Lifestyle / Zabava | 01. 01. 2023. u 13:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bizaran incident dogodio se jednom paru iz Italije, a božićni praznici su im se pretvorili u noćnu moru. U kaminu je bio novac u vrijednosti 20.000 eura (40.000 KM).

Jedan je Rimljanin ispričao za talijanski Il Messengero kako je sakrio ušteđevinu u obliku obveznica u kamin, i to bez znanja supruge.

Loša odluka

Muškarac je izjavio kako je mislio da je to sigurno mjesto u kući koje lopovi sigurno neće pretraživati, ali nije računao na to da će njegova supruga odlučiti upaliti kamin nešto ranije nego inače.

"Moja žena nije znala da sam ondje sakrio dionice. Svake godine prije paljenja vatre premještam novac. Kada sam vidio plamen, skoro sam se onesvijestio", rekao je.

Novac u plamenu

On kaže kako nije očekivao da će se kamin paliti još nekoliko dana, s obzirom na to da temperature u Rimu nisu dotad zahtijevale dodatno grijanje, ali supruga je odlučila kreirati blagdanski ugođaj u kući te je upalila kamin.

Kada joj je muž rekao što se nalazilo u kaminu, dionice više nije bilo moguće sačuvati, a bračni par će vjerojatno zauvijek pamtiti ovaj Božić kao jedan od najgorih, piše talijanski list.

Kopirati
Drag cursor here to close