Centar plesne zajednice

U Mostar stiže državno prvenstvo u cheerleadingu i otvoreni turnir 'ERIGO Star 2022.'

Taj dan Mostar će postati centar plesne i cheerleading zajednice iz BiH i šire, s više od 1000 sudionika, najavili su iz Eriga.
Lifestyle / Zabava | 22. 03. 2022. u 09:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Plesni i cheerleading klub Erigo-D domaćin je "Državnog prvenstva u cheerleadingu" i otvorenog turnira "ERIGO Star 2022.", koji će se održati 27. marta u dvorani Bijeli Brijeg u Mostaru.

Taj dan Mostar će postati centar plesne i cheerleading zajednice iz BiH i šire, s više od 1000 sudionika, najavili su iz Eriga.

Državno natjecanje održava se pod partnerstvom Cheerleading savez BiH, Olimpijskog komiteta BiH, Grada Mostara i Sportskog Saveza Grada Mostara i po pravilima Ecu europskog saveza te sa sudcima ECU i ICU licenci.

Također, isti dan će biti održano otvoreno plesno natjecanje u različitim plesnim disciplinama (balet, jazzzdance, akro, hip hop, street, contemporary) pod nazivom "ERIGO Star 2022." gdje će nastupiti klubovi iz regije.

"Veseli nas činjenica da se covid mjere ublažuju, da možemo raditi, natjecati se i družiti s kolegama iz drugih klubova. Potruditi ćemo se biti odlični domaćini u našem Mostaru", izjavila je predsjednica 'Eriga' Dajana Markotić.

Organizatori su pozvali sve one koji vole ples i cheerleading da dođu i podržati ovaj događaj.

Kopirati
Drag cursor here to close