Problemi s jetrom?

Mediji pišu da se Bajaga liječio od alkoholizma, on poručio: "Nije istina"

"Nemam problema, osjećam se dobro, hvala na brizi", komentirao je Bajaga kada su ga pitali za ove navodne probleme.
Lifestyle / Zabava | 05. 07. 2023. u 11:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 

Momčilo Bajagić Bajaga navodno se liječio od alkoholizma u jednoj srpskoj klinici. Kako piše Republika.rs Bajaga se obratio za pomoć u odvikavanju od alkohola i ozbiljnih zdravstvenih problema koje ima s jetrom, pa je u bolnicu u kojoj je ležao redovno dolazio internist.

"Bajagu je u privatnoj klinici u kojoj je bio smješten posjetio internist iz Specijalne bolnice za interne bolesti. Pratio je njegovo stanje s obzirom na to da mu je jetra zbog dugotrajnog konzumiranja alkohola gotovo potpuno uništena. Zato je na kraju i pristao na liječenje jer poznato je da se oni koji imaju problema s pićem teško odlučuju na taj korak. Kod nas je posebno društveno prihvatljivo piti i nazdravljati u svim prilikama, pa rijetko tko, čak i kada to postane ozbiljan problem, želi to priznati i prihvatiti, a kamoli otići na liječenje", kazao je izvor Republike.

Momčilo je u posljednji tenutak odlučio uzeti stvari u svoje ruke i doći u ovu poznatu kliniku, gdje se uspješno liječi alkoholizam. To je dugotrajan proces i uključuje fazu bolničkog ili intenzivnog liječenja i fazu produljenog liječenja.

Psihički problem potpune apstinencije od alkohola još se može nekako riješiti, no štetne posljedice dugotrajne zlouporabe alkoholnih pića na organe poput jetre nešto se teže popravljaju.

Zato je svakodnevno praćenje internista bilo najvažnije u Bajaginom slučaju, kazao je izvor i dodao kako je navodno glazbenik pušten kući, ali je pod stalnim nadzorom liječnika.

"Ja sam super, ne znam što si ti mogli dobiti, ja se osjećam super, nikad bolje! To nije istina za liječenje. Nemam problema, osjećam se dobro, hvala na brizi", komentirao je Bajaga kada su ga pitali za ove navodne probleme.

Kopirati
Drag cursor here to close