Vrijeme je za zabavu

Masovni spust i Brown Sugar Rnb open air party na Jahorini

Posjetitelje i goste na open air partyju koji ispred hotela Termag počinje nakon završetka utrke zabavljat će BrownSugar Rnb ekipa, a to znači samo jedno - vrhunske ritmove i sate plesa.
Lifestyle / Zabava | 11. 02. 2022. u 19:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sve je spremno za osmi tradicionalni Red Bull Home Run ove subote na Jahorini. Snijega ima u izobilju, a staze na ovoj olimpijskoj planini dovedene su do savršenstva.

Najmasovniji spust skijaša i bordera u našoj zemlji odavno je sinonim za vrhunsku cjelodnevnu zabavu na snijegu, pa se očekuje da će tako biti i ovaj put.

Posjetitelje i goste na open air partyju koji ispred hotela Termag počinje nakon završetka utrke zabavljat će BrownSugar Rnb ekipa, a to znači samo jedno - vrhunske ritmove i sate plesa.

Također, i ovaj put neće izostati vrijedne nagrade za tri najbrže skijašice, tri najbrža skijaša, najbržu snowboarderku, najbržeg snowboardera, najsporijeg učesnika (time limit u ovoj kategoriji je 15 minuta) te najbolju party ekipu.

Podsjećamo, pravila utrke su jednostavna. Sudjelovanje se ne plaća. Natjecatelji na startu u pancericama imaju zadatak pretrčati 150 metara do svojih skija ili snowboarda, što brže se spustiti niz stazu, a prvi koji prođe kroz cilj je pobjednik.

Svi natjecatelji moraju imati kacigu i startni broj, a učestvovati mogu amateri i rekreativci. Svaki namjerni fizički kontakt znači diskvalifikaciju, a iz utrke će biti isključeni i takmičari koji ne budu poštovali zacrtanu stazu. Mlađi od 16 ne mogu sudjelovati, dok je mlađim od 18 potrebna suglasnost roditelja.

Prijave su moguće i na dan utrke u subotu, 12. veljače, do 13:00 sati u Red Bull šatoru ispod hotela Termag na Jahorini. Utrka počinje u 16 sati, nakon čega slijedi Brown Sugar Rnb party na otvorenom.

Kopirati
Drag cursor here to close