Madonna: The Clebration Tour

Madonna najavila glazbenu turneju kojom će proslaviti 40 godina hitova

Glazbenica će nastupiti u 35 gradova, počevši s Vancouverom 15. srpnja. Nakon mnoštva sjevernoameričkih koncerata kreće u Europu, a turneja će završiti u Amsterdamu 1. prosinca.
Lifestyle / Zabava | 17. 01. 2023. u 19:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Glazbena superzvijezda Madonna započet će ovog leta novu turneju kojom će proslaviti više od 40 godina svojih hitova.

Organizatori su rekli da će turneja pod nazivom "Madonna: The Clebration Tour" povesti obožavatelje na njezino "umjetničko putovanje kroz četiri desetljeća i odati počast gradu New Yorku gdje je započela njezina glazbena karijera."

Glazbenica će nastupiti u 35 gradova, počevši s Vancouverom 15. srpnja. Nakon mnoštva sjevernoameričkih koncerata kreće u Europu, a turneja će završiti u Amsterdamu 1. prosinca, javlja Hina.

Madonna je rekla da je uzbuđena zbog predstojeće turneje te da se nada da će svojim obožavateljima "prirediti show koji su čekali".

Madonna, najprodavanija glazbenica svih vremena, podijelila je video na svome Instagram profilu u kojem sa zvijezdama DJ Diplom, redateljem Juddom Apatowom te glumicom i komičarkom Amy Schumer za stolom igra igru Istina ili izazov.

Schumer je izazvala Madonnu na turneju kako bi otpjevala svoje poznate pjesme poput "Material Girl" i "Like a Prayer", a pjevačica je prihvatila izazov.

Karte za turneju, na kojoj će se također kao posebni gost pojaviti Bob the Drag Queen, kreću u prodaju u petak.

Kopirati
Drag cursor here to close