Novi spot

Lepa Brena: "Zar je važno da l' se peva ili pjeva"

Lepa Brena je predstavila novu pjesmu "Zar je važno da l' se peva ili pjeva" te prateći video spot.
Lifestyle / Zabava | 30. 11. 2017. u 08:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najveća balkanska estradna zvijezda Lepa Brena upravo je predstavila novu pjesmu "Zar je važno da l' se peva ili pjeva" te prateći video spot.

Na radost brojne publike, ponovno je okupila velika glumačka imena i time diskretno najavila kako je vrlo moguće da uskoro ugledamo premijeru novog filma Hajde da se volimo - 4 dio. Emir Hadžihafisbegović, Enis Bešlagić, Dragan Bjelogrlić i Nikola Kojo, zajedno s nekadašnjim članovima benda Slatki Greh, u novom spotu iščitavaju scenarij za nastavak mega popularnog filma i time dignu na noge cijelu bivšu Jugoslaviju, od Vardara pa do Triglava, priopćeno je.

Ovaj emotivni spot znakovite poruke sniman je u Zagrebu, Sarajevu i Beogradu te je sasvim prikladna najava novog ambicioznog poduhvata najveće balkanske estradne zvijezde.

Video: Novi spot

''Ovom znakovitom pjesmom najavljujem početak velike svjetske turneje; očekuje nas preko 60 koncerata u dvoranama od Australije preko Europe pa sve do Amerike i Kanade. Kruna svega bit će jedan ekskluzivni dokumentarac u kojem će publika prvi puta vidjeti mnoge neobjavljene snimke iz moje dosadašnje karijere, a razmišljamo i o četvrtom dijelu filmu Hajde da volimo. To će biti moja iskrena hvala ovoj fantastičnoj publici svih generacija koja me 35 godina vjerno prati i bez koje nikad ne bih mogla biti Lepa Brena'', istaknula je popularna pjevačica.

Pjesmu je napisao Dragan Brajević Braja, a spot režirao Haris Dubica.

Kopirati
Drag cursor here to close