Emotivno

Kraljica Elizabeta danas bi slavila 97 rođendan: Obitelj podijelila neviđenu fotografiju

''Danas se prisjećamo nevjerojatnog života i ostavštine njezinog veličanstva kraljice Elizabete II, na njezin 97. rođendan.''
Lifestyle / Zabava | 21. 04. 2023. u 15:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kraljevska obitelj obilježila je 97. rođendan kraljice Elizabete II. uz slatku fotografiju pokojne kraljice, ali i onu dosad neviđenu na kojoj pozira s praunucima.

Emotivan opis 

Pokojna kraljica Elizabeta II. danas bi proslavila svoj 97. rođendan, a njezina obitelj prisjetila je se uz njezinu predivnu fotografiju te emotivan opis na svom Twitter profilu, prenosi Showbuzz

''Danas se prisjećamo nevjerojatnog života i ostavštine njezinog veličanstva kraljice Elizabete II, na njezin 97. rođendan.''

Na slici, Njeno pokojno Veličanstvo uputilo je blistav osmijeh u kameru držeći prekrasan buket šarenog cvijeća dok je bila odjevena u svijetloplavi kaput i odgovarajući šešir koji je uvijek usklađivala s odjevnom kombinacijom.

Uz to su objavili i dosad neviđenu fotografiju, koju je snimila Kate Middleton prije kraljičine smrti, a na kojoj pozira okružena sa svojom obožavanom praunučadi, među kojima su Lady Louise Mountbatten-Windsor, Jamesom, grof od Wessexa, Lena Tindall, princ George, princeza Charlotte, Isla Phillips, princ Louis, Mia Tindall, Lucas Tindall i Savannah Phillips.

70 godina na tronu 

Bivša supruga princa Andrewa Sarah Ferguson također je podijelila poruku na svom Instagram računu, rekavši da će provesti dan misleći na svoju svekrvu, prijateljicu i savjetnicu, uz portret pokojne kraljice snimljen 1952. godine.

Elizabeta je rođena 1926., 21. travnja, u Mayfairu u Londonu. Bila je prvo dijete vojvode i vojvotkinje od Yorka, koji su kasnije postali kralj George VI. i kraljica majka.

Proslavila je svoj platinasti jubilej od 70 godina na tronu 2022., prije nego što je nažalost preminula u dobi od 96 godina u rujnu iste godine.

Njezino mjesto sada će naslijediti njezin sin Charles koji će 6. svibnja biti okrunjen za novog kralja Velike Britanije, a mediji u posljednje vrijeme stalno pišu o detaljima ove ceremonije koju će pratiti milijuni ljudi diljem svijeta.

Kopirati
Drag cursor here to close