Potres na sceni

Kim Kardashian predala zahtjev za razvod braka s Kanyeom Westom

Reper i reality zvijezda vezu su započeli 2012. godine, prvo dijete su dobili 2013. godine, a vjenčali su se 2014. godine u Italiji...
Lifestyle / Zabava | 19. 02. 2021. u 23:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Američka medijska zvijezda i poduzetnica Kim Kardashian West (40) u petak je predala zahtjev za razvod braka s reperom i modnim dizajnerom Kanyeom Westom (43), piše Associated Press.

Izvori kažu da je Kardashian West zahtjev predala Vrhovnom sudu u Los Angelesu, sudu koji je nadležan za sve sporove na teritoriju okruga Los Angeles. Izvori su za AP potvrdili da je zahtjev predan, no o njemu nisu mogli ništa javno reći. Sam zahtjev još nije dostupan za pregled.

Westovi su u braku bili šest i pol godina, a imaju četvero djece - North (7), Saint (5), Chicago (3) i Psalm (1).

Foto: Getty Images / Kim i Kanye West

Reperu Westu je to bio prvi brak, dok je Kim Kardashian prije bila u braku s glazbenim producentom Damonom Thomasom (od 2000. do 2004.) i košarkašem Krisom Humphriesom (od 2011. do 2013.).

Reper i reality zvijezda vezu su započeli 2012. godine, a prvo su dijete dobili 2013. godine. West je Kardashian zaprosio na praznom stadionu za bejzbol na kojem inače igra momčad San Francisco Giantsa.

Par se 24. svibnja 2014. vjenčao u Renesansnoj tvrđavi u Firenci.

Vijest o razvodu bračnog para West dolazi nakon što je obitelj Kardashian u rujnu ove godine objavila da se reality emisija "Keeping Up With The Kardashians" nakon 14 godina prestaje emitirati.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Kopirati
Drag cursor here to close