Jedna od brojnih

Karleuša ostala zaglavljena: Hvala spasiocima i policiji koji su kao lavovi radili svoj posao

Lifestyle / Zabava | 06. 07. 2022. u 12:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Instagram / Karleuša ostala zaglavljena

Beograd, glavni grad Srbije, sinoć je zadesilo veliko nevrijeme nakon kojeg je bilo poplavljeno mnogo ulica. Brojni Beograđani su sa svojim automobilima ostali zaglavljeni u vodi.

U problemu se našla i diva Jelena Karleuša koja je "do koljena" završila u vodi. Ona se ponovo oglasila na svom Instagramu te objasnila cijelu situaciju, prenosi "Avaz". 

"Sinoć, dok sam pokušavala da dođem do tetke Danijele koja je u njenim kolima bila zaglavljena u pravom jezeru na Bežaniji (s njom u automobilu je bila moja kćerka Nika) džipom sam uletjela preduboko, ne razmišljajući, usprkos upozorenjima policije. Ostala sam i sama zaglavljena u vodi koja je sve više nadirala. Srećom, ima divnih građana koji su mi iako i sami u nevolji s automobilima, muški i džentlmenski pomogli. Hvala im, hvala spasiocima i policiji, kao lavovi su radili svoj posao spašavajući građane pa i mene", napisala je Karleuša, pa dodala:

"Uspjeli su i da mi spase auto koji je u ponoć odvezen u servis! Tu sam zatekla neke ljude koji su čistili autosalon od poplave, pa sam ja mislila da oni tu rade kao čistači. Ispostavilo se da je čistio direktor, pa se evo i njemu zahvaljujem za sve maltretiranje oko auta (nikad ne podcjenjuj onog tko čisti). Možemo mi kao narod da budemo ovakvi i onakvi, ali kad je "stani pani" ovaj narod pokaže koliko je veliki i dobar narod!

Moja kćerka, tetka i ja smo bukvalno spašene uz pomoć ljudi i ja im se još jednom ovom prilikom zahvaljujem! Pozdrav i za čovjeka koji je ronio kako bi spasio svoj auto koji je bio potopljen do krova, nadam se da se smirio. Policajci su razlikovali glavu zbog njega. J*b'o auto, bitna je glava", zaključila je pjevačica.

Kopirati
Drag cursor here to close