Za dva sata

Jennifer Lopez za dolazak na privatnu zabavu u Beograd naplatila 200.000 eura

U cijenu je uračunat transfer, boravak i druženje sa slavljenikom i njegovim gostima.
Lifestyle / Zabava | 17. 03. 2023. u 09:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Popularna Jennifer Lopez ponovo dolazi u Beograd. Ona stiže na privatnu zabavu jednog biznismena koji je za to iskeširao ni manje ni više nego 200.000 eura, piše ''Kurir''.

Latino diva će krajem svibnja privatnim zrakoplovom sletjeti na beogradski aerodrom ''Nikola Tesla'' gdje će je na pisti čekati luksuzno vozilo koje će je odvesti na lokaciju gdje će biti organizirana zabava.

Organizator zabave već je organizirao slične događaje gdje su bile zvijezde iz svjetskog jet-seta, a sada je došao red da mu planetarno poznata diva bude među uzvanicima.

Doduše, uz pozamašan honorar.

''Planirano je da Jennifer dva sata bude na zabavi. Sve je dogovoreno preko njenih agenata. U cijenu je uračunat transfer, boravak i druženje sa slavljenikom i njegovim gostima.

Poznato je da na aerodrom slijeće oko 18 sati. Sat vremena je potrebno vožnje od aerodroma do lokacije gdje će biti održano slavlje. Tamo će se zadržati još oko sat ili dva, nakon čega se vraća natrag u Ameriku. Njen tim nije tražio nikakve dodatne uvjete, samo da mediji ne budu prisutni na tom događaju, niti da je gosti uznemiravaju razgovorom'', priča izvor za srpske medije.

Kopirati
Drag cursor here to close