Ipak nisu jedini

Jelena Karleuša uz vatromet Beograđane uvela u Novu godinu

Gradske vlasti Beograda priopćile su da proslava Nove godine protječe bez problema i pohvalile se da je Beograd "vjerojatno jedina europska prijestolnica koja slavi Novu godinu na otvorenom".
Lifestyle / Zabava | 01. 01. 2022. u 08:36 Anadolija Agencija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nekoliko tisuća Beograđana i gostiju, mahom iz regije, dočekalo je Novu godinu, uz koncerte i vatromet ispred zgrade srbijanske Skupštine i u Beogradu na vodi, ali i u mnogobrojnim ugostiteljskim objektima, javlja Anadolu Agency (AA).

Na koncertu ispred Skupštine sudjelovale su pjevačice Sara Jovanović, Marija Šerifović i Jelena Karleuša uz čiji nastup i vatromet su okupljeni i dočekali Novu godinu.

Doček Nove godine u Beogradu na vodi protekao je uz koncert Gorana Bregovića, a početak 2022. godine su obilježili višeminutni vatromet i laserski spektakl s Kule Beograd.

Prema navodima organizatora, čitav spektakl trajao je osam minuta i činilo ga je 55 lasera i 250 pozicija s kojih je ispaljivan vatromet.

Gradske vlasti priopćile su da proslava Nove godine protječe bez problema i pohvalile se da je Beograd "vjerovano jedina europska prijestolnica koja slavi Novu godinu na otvorenom".

Kopirati
Drag cursor here to close