Eurosong

Internet poludio za francuskom predstavnicom: "Ona je apsolutni favorit"

Lifestyle / Zabava | 23. 02. 2023. u 10:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Maxppp - PHOTOPQR/LE PARISIEN/Fred Dugit / La Zarra

Francusku će na Eurosongu 2023. u Liverpoolu predstavljati glazbenica umjetničkog imena La Zarra s pjesmom Évidemment, nakon što je pobijedila na tamošnjem natjecanju.

Favoritkinja?

Ona je i koautorica pjesme koja na kladionicama trenutačno drži 11. mjesto. Po društvenim mrežama se sve snažnije šire reakcije oduševljenih korisnika. Mnogi je već proglašavaju favoritom natjecanja, pa čak i pobjednicom, te pjesmu smatraju najljepšom koju su ove godine čuli.

La Zarra, rođena kao Fatima Zahra Hafdi, 25-godišnja je francusko-kanadska pjevačica. Rođena je u Montrealu u obitelji marokanskog podrijetla i velika je obožavateljica Eurovizije. Kao mala, često je pjevala pobjedničku pjesmu Marie Myriam "L‘oiseau et l‘enfent" zajedno sa svojom majkom.

Potpuno je samouka, ali vrlo je brzo počela pisati vlastite skladbe inspirirane svojim iskustvima, ispovijestima i drugim dubokim emocijama. Njezini poklonici ističu da joj njezin prepoznatljiv glas omogućuje da publici kroz glazbu priopći svoje želje, nade, ali i razočaranja s jedinstvenom vjerodostojnošću.

"Univerzalna pjesma" 

Ova je mlada žena postigla golem uspjeh prošle godine sa svojom pjesmom "Tu t‘en iras", koja je prikupila više od 19 milijuna pregleda na YouTubeu, piše Jutarnji.hr

La Zarra opisuje pjesmu "Évidemment" kao "univerzalnu ljubavnu pjesmu" i "himnu koju svi mogu pjevati". Njezina pjesma, kažu poklonici skladbe, slušatelja vodi na putovanje dok La Zarra otkriva bujanje otpora koji proizlazi iz pepela turbulentne veze. Pod udarom nevolje, mlada glazbenica kao da shvaća tko je zapravo i mijenja se na bolje.

Video: La Zarra - Évidemment | France 

La Zarra otkriva da ju je bivši dečko obasipao lažnim i besmislenim komplimentima, opisujući to stihovima poput "sva ova lijepa obećanja koja čujem, nisu ništa drugo nego vjetar" i "Tražim ljubav, ne nalazim je".

No, unatoč toksičnoj vezi, La Zarra postaje sve jača osoba, opraštajući se od mlade, naivne osobe kakva je bila: "Ona više nikada neće biti ista, djevojka od prije".

Kopirati
Drag cursor here to close