On nije takav

Hoffman odgovorio na optužbe za seksualno uznemiravanje: Žao mi je

Hoffman je odgovorio na optužbe za seksualno uznemiravanje maloljetne pripravnice.
Lifestyle / Zabava | 02. 11. 2017. u 09:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poznati američki glumac i dobitnik dva Oscara Dustin Hoffman odgovorio je u srijedu na optužbe za seksualno uznemiravanje maloljetne pripravnice na filmskom setu prije više od trideset godina, kazavši da to 'ne odražava kakav je on kao osoba'.

 Anna Graham Hunter, koja je 1985. godine kao 17-godišnja pomoćnica radila na setu filma Smrt trgovačkog putnika, u ulomcima iz svog dnevnika i bilješkama koje je slala sestri navela je da je Hoffman upućivao vulgarne primjedbe i šale na njen račun, piše Hina.

"Otvoreno je flertao, hvatao me za stražnjicu te preda mnom govorio o seksu", između ostalog je napisala. 

Hoffman (80), zvijezda filmova poput Kramer protiv Kramera, Diplomac i Kišni čovjek, kazao je da njegovo ponašanje koje je Graham Hunter opisala u dnevniku i objavila u časopisu The Hollywood Reporter 'ne odražava kakav je on kao osoba'. 

"Imam najveće poštovanje prema ženama i osjećam se užasno ako je išta što sam možda učinio nju dovelo u neugodnu situaciju. Žao mi je", kazao je Hoffman.

Los Angeles Times objavio je ranije u srijedu da je šest ženskih osoba za seksualno uzemiravanje optužilo filmskog redatelja Bretta Ratnera, piše Hina.

U posljednjih nekoliko mjeseci porastao je broj optužbi protiv poznatih osoba iz Hollywooda za seksualno uznemiravanje i napade, uključujući producenta Harveya Weinsteina i glumca Kevina Spaceya.

Kopirati
Drag cursor here to close