"Nadam se da ću napredovati"

Grašo o očinstvu: Nisam imao priliku iskazati se

''S obzirom na to da sam non stop na putu, nisam imao previše zadataka ni prilike iskazati se. Ali, vjerujem da sam brižan i predan. Nadam se da ću napredovati i po tom pitanju", kazao je Grašo.
Lifestyle / Zabava | 18. 09. 2022. u 14:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Petar Grašo prvi je put progovorio o ulozi oca malene Albe koju je ovog ljeta rodila njegova supruga Hana Huljić.

Za srpski Blic, Petar je priznao kako bi neke stvari volio promijeniti, ali da u roditeljstvu potpuno uživa.

''Obitelj je kroz moj život uvijek bila nukleus i polazna točka svega, kao i luka kojoj se vraćam. Trudim se da budem dobar roditelj i partner. Kad te vodi ljubav dobre stvari se događaju same od sebe'', rekao je Grašo.

Zamjerka 

Iako zamjera i sam sebi što cijelo ljeto radi i zbog toga ne provodi cijelo vrijeme sa svojom malom obitelji, Petar priznaje da želi poraditi na tome.

''S obzirom na to da sam non stop na putu, nisam imao previše zadataka ni prilike iskazati se. Ali, vjerujem da sam brižan i predan. Nadam se da ću napredovati i po tom pitanju.''

''Pjevušim joj dok je uspavljujem, za sada joj se sviđa moj glas. Nadam se da će tako biti i kada odraste'', otkrio je Grašo slatke intimne trenutke.

A kako Grašo provodi ostatak vremena i ostale detalje iz života otkrio je u ostatku intervjua za Blic.

U kratkim crtama 

Podsjetimo, Hana je Albu rodila sredinom srpnja ove godine. Rodilište je napustila uz svoju majku Vjekoslavu Huljić, a Grašo je i tada imao obveze pa je jedva dočekao završiti s poslom kako bi pristigao kući svojoj supruzi i djetetu.

Hana je rodila carskim rezom, u rodilište je stigla u jutarnjim satima, a rodila je kasno poslijepodne. Termin joj je bio 23. srpnja, no čini se da je djevojčica koja bi trebala nositi ime Alba odlučila malo uraniti.

"Ja mislim da čovjek postane svjestan onog trenutka kad stavi to biće u ruke, ali evo kazat ću vam u kratkim crtama - sretni, spremni, čekamo!" izjavio je Grašo u razgovoru za IN Magazin.

Hana i Grašo vjenčali su se 19. veljače ove godine u crkvi svetog Dominika u Splitu u krugu obitelji, kumova i najbližih prijatelja, a sve su popratili i fotografi koji su ih čekali ispred crkve i restorana u kojem se održavalo svadbeno slavlje.

Kopirati
Drag cursor here to close