Angelina ili Jennifer?

Glumac Gerard Butler o tome koja se bolje ljubi: Jolie ili Aniston?

Butler je s Angelinom glumio 2003. godine u filmu "Lara Croft Tomb Raider 2: Kolijevka života", a s Jennifer je snimao 2010. godine komediju "Lovac na glave" ("Bounty Hunter").
Lifestyle / Zabava | 21. 01. 2018. u 01:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Glumac Gerard Butler imao je čast snimati s kolegicama Angelinom Jolie i Jennifer Aniston, tako da je on, dakako uz uz Brada Pitta, vjerojatno jedan od rijetkih muškaraca koji može ocijeniti koja se od ove dvije hollywoodske dame bolje ljubi.

O ljubavnom trokutu Brada Pitta, Jennifer Aniston i Angeline Jolie sve je uglavnom poznato, a u emisiji "Watch What Happens Live With Andy Cohen", Butler nije bježao od toga da se izjasni koja bolje ljubi.

Butler je odgovorio: "Jennifer Aniston, bit ću sasvim iskren. Eto rekao sam, iznenađuje li vas to?"
 
Butler je s Angelinom glumio 2003. godine u filmu "Lara Croft Tomb Raider 2: Kolijevka života", a s Jennifer je snimao 2010. godine komediju "Lovac na glave" ("Bounty Hunter").

Tada se dugo šuškalo kako je s Aniston bio u ljubavnoj vezi, ali oboje su to uporno demantirali. Jednom prilikom je rekao i kako mu je najveća greška što se tijekom snimanja filmova znao spetljati s kolegicama.

- To je opasno. Kada s nekim snimate film upoznate ga jako dobro i lako razvijete osjećaje prema toj osobi i pomislite da ste zaljubljeni, a to zapravo nije istina - rekao je Butler.

U ovoj je emisiji bio zanimljiv i njegov odgovor na pitanje na kojem je najneobičnijem mjestu imao seks, možda u zrakoplovu?

"Zapravo ne. Jednom sam imao seks pored vulkana. Bilo je to prilično cool. Drugi put sam ljubav vodio na glečeru. Kad se nađeš na nekom interesantnom mjestu pomisliš kako bi bilo lijepo...".

Kopirati
Drag cursor here to close