Stigla djevojčica

Doris Pinčić Guberović postala majka po treći put

Doris iz braka s glazbenikom Borisom Rogoznicom ima sina Donata i kćer Gitu, a Davor iz bivšeg braka ima dva sina.
Lifestyle / Zabava | 05. 09. 2023. u 12:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Voditeljica Doris Pinčić Guberović svoje treće dijete rodila je jutros u zagrebačkog Vinogradskoj bolnici.

Kako piše Gloria, voditeljica i njen suprug Davor dobili su kćerkicu, samo dan nakon što je Doris proslavila 35. rođendan.

Doris iz braka s glazbenikom Borisom Rogoznicom ima sina Donata i kćer Gitu, a Davor iz bivšeg braka ima dva sina.

Na porodiljni je otišla prije mjesec dana.

Podsjećamo, Doris se u studenom prošle godine udala za menadžera Davora Guberovića (46) kod matičara u Zagrebu. Spojila ih je ljubav prema planinarenju, a o njihovoj vezi počelo se pričati u veljači 2022., kada su se skupa uspeli na Kilimanjaro.

Doris svoj privatni život, nakon razvoda 2020. godine od Borisa skriva od očiju javnosti. Zato je mnoge iznenadilo kada se počelo šuškati o njenoj vezi s Davorom u ožujku prošle godine.

Doris smo dosad upoznali kao glumicu, radijsku voditeljicu, imala je i svoju emisiju, a sad je više od tri godine na HRT-u. Kako je prošle godine ispričala u intervjuu za Slobodnu Dalmaciju, tu će i ostati.

"Sretna sam što sam tu gdje jesam. Kad sam u nekom timu, ginem za njega do kraja i mislim da to osjete oni koji rade sa mnom. Kad završim, nastojim ne rušiti mostove i pošteno otići. Za sada nam ne vidim kraj, ali život je tako nepredvidiv, tko zna što nosi. Učim u svakoj emisiji, upijam od iskusnijih, starijih i svaki dan sam zahvalna za tu sjajnu priliku", rekla je.

Kopirati
Drag cursor here to close