Elitna zgrada

Čola bogatiji za luksuznu nekretninu

Prema pisanju portala Istarski.hr pjevač je kupio skupocjenu nekretninu u elitnoj zgradi u Puli koja se nalazi u Marini Verudi.
Lifestyle / Zabava | 29. 09. 2023. u 13:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan od najomiljenijih glazbenika u regiji Zdravko Čolić (72) uvijek je rado viđen gost u Hrvatskoj.

Naime, prema pisanju portala Istarski.hr pjevač je kupio skupocjenu nekretninu u elitnoj zgradi u Puli koja se nalazi u Marini Verudi.

Čolićev stan koji je trenutno u fazi izgradnje nalazi se u sklopu atraktivnog i skupocjenog projekta smještenog na granici između marine i Pješčane Uvale, a cijeli projekt uključuje pet novih zgrada koje se grade iznad marine pa tako imaju i pogled prema moru.

Riječ je o jednom od najvećih i najskupljih stambenih projekata u Puli u posljednje vrijeme, a cijene stanova kreću se oko 5.500 eura po metru četvornom, a među 150 stanova ima i onih koji imaju više od 100 kvadrata i čija konačna cijena nadmašuje iznos od pola milijuna eura.

Više detalja o novoj nekretnini poznatog glazbenika nije poznato, zna se tek da je Čolić prije nešto više od mjesec dana održao koncert u pulskoj Areni pa su mnogi skloni mišljenju da je upravo tada i realizirao proces kupoprodaje.

Inače, Čolić se trenutno nakon 7 godina ponovno priprema nezaboravnu koncertnu večer u Osijeku. Miljenik cijele regije i svih generacija, pred osječku publiku stiže 25. studenoga, u dvoranu 'Gradski vrt'.

Nakon velikih prošlogodišnjih koncerata u zagrebačkoj Areni te nedavnog u pulskoj Areni, na red je došao i istok Hrvatske, u koji će se, nesumnjivo, uputiti i mnoga publika iz drugih krajeva Hrvatske.

Solistička karijera duga 50 godina iznjedrila je mnogobrojne hitove, a kao Čolićev osobni pečat izdvojile su se pjesme 'Ti si mi u krvi', 'Pusti, pusti modu', 'Noć mi te duguje', 'Sinoć nisi bila tu', 'Gori vatra', 'Produži dalje', 'Ti možeš sve', 'Svadbarskim sokakom' i mnoge, mnoge druge. Upravo uz taj opus, odrastale su brojne generacije, stoga ne čudi da se za Čolićeve koncerte uvijek traži karta više.

Kopirati
Drag cursor here to close