Istražite

Club Divine na rijeci Trebižat „Place to be“!

Club Divine” je okružen prirodnim ljepotama, te se proteže na 6 000 m2 i krije savršeno mjesto za odmor, relaksaciju ali i zabavu.
Lifestyle / Zabava | 24. 07. 2023. u 17:21 PR

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Potraga za zanimljivim mjestima u našoj lijepoj i još posve neotkrivenoj BIH neprestano traje.

Jedno od takvih mjesta je zasigurno i Club Divine smješten u srcu Trebižata , već okarakteriziran kao „raj na zemlji“ i mjesto gdje će svaki hedonist osjetiti pravi užitak ali pronaći i oazu mira.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Club Divine (@clubdivine_bh)

“Club Divine” je okružen prirodnim ljepotama, te se proteže na 6 000 m2 i krije savršeno mjesto za odmor, relaksaciju ali i zabavu.

Mjesto gdje ćete rado doći sa svojom najmilijima, provesti cijeli dan na plaži, kvalitetno objedovati po pristupačnim cijenama i plivati u čistim i mirnim rukavcima rijeke Trebižat.

Club Divine nudi udobne separe koji pružaju apsolutni zen i privatnost, dok rekreacijski sadržaj nudi odbojku, mali nogomet, sate joge i tretmane masaža rehabilitacijskog tima centra „Život“ pod vodstvom priznatog Darke Bilića.

  / 

Ovo mjesto pruža za svakoga po nešto, prvenstveno jedinstveno iskustvo, spajajući lokalne tradicije s kreativnim ambijentom u očaravajućoj netaknutoj prirodi.

Rezervirajte svoje mjesto putem IG

Kopirati
Drag cursor here to close