Red Bull Presents

Bruca, Braca, Bruda i Brada najavljuju koncert Helem Nejse u Domu mladih

Nova epizoda popularnog crtića ''Bruca, Braca, Bruda, Brada'', ovaj put stiže u svojstvu najave sarajevskog koncerta grupe Helem Nejse koji je zakazan za 21. ožujak u Domu mladih.
Lifestyle / Zabava | 03. 03. 2020. u 11:23 Bljesak.info
BRUCA BRACA BRUDA BRADA - NAJAVA KONCERTA HELEM NEJSE U SARAJEVU

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nova epizoda popularnog crtića „Bruca, Braca, Bruda, Brada“, ovaj put stiže u svojstvu najave sarajevskog koncerta grupe Helem Nejse koji je zakazan za 21. ožujak u Domu mladih.

Saznajte kakva su Bracina očekivanja, šta o tome misli Bruca, da li će ići Brada i kakvih poslovnih interesa u tome svemu ima Bruda.

Podsjećamo, popularna internet animirana serija po imenu ''Bruca, Braca, Bruda, Brada'', inicijalno je kreirana kao lančani skeč unutar jedne od rubrika podcasta ''Helem Nejse Rejdio Šou'' koji pričom o četvorici likova iz Švrakinog sela tematizira najaktuelnije društvene probleme.

Foto: PR / Helem Nejse

Šuška se tako po mahali, razne priče kruže, Bruda bi sa Curom mogao gostovati na koncertu i odrepati, sada već balkanski hip hop klasik – ''Sibirski tigar''.

Prema tome, zasigurno slijedi uzavrela i napeta atmosfera već u samoj pripremi i najavi koncerta, a na sarajevskoj publici je da kupi kartu na vrijeme i uživa u spektaklu kakav do sada nisu doživjeli.

Karte se mogu kupiti u caffe ''Opera'' i on line prodaja na  kupikartu.ba. U toku je akcija ''early bird“ za 10 KM koliko košta karta u pretprodaji dobije se i jedan ''Džaber'', kako popularna grupa naziva pozivnicu.

Prvi dan proljeća, 21. ožujka, uz prijeko potrebno sunce, vedrinu i bolje raspoloženje donosi nam i koncert sve popularnije grupe Helem Nejse, koja će u sarajevskom Domu mladih pod etiketom Red Bull Presents održati prvi veliki samostalni koncert u rodnom gradu.

Kopirati
Drag cursor here to close