Ugodno s korisnim

Alen Hrbinić spojio ugodno s korisnim, odmarat će i snimati spotove u BiH i Crnoj Gori

Spotove će režirati Dejan Nišević, a snimat će se na dvije lokacije, u BiH i na crnogorskom primorju.
Lifestyle / Zabava | 27. 07. 2021. u 17:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Alen Hrbinić prije godinu dana je predstavio album ''Furam'' sa 15 pjesama, a do sada je snimio spotove za ''Još si uzdah moj'', ''Linija života'', ''Moje srce kuca samo za tebe'', ''Stara raja i ti'', te naslovnu numeru ''Furam'' koju potpisuje Dino Muharemović.

U kolovozu će ekranizirati još dvije pjesme ''Ja te mijenjao ne bih'' i ''Čuvam nas''. Spotove će režirati Dejan Nišević, a snimat će se na dvije lokacije, u BiH i na crnogorskom primorju.

''Promocija moje zemlje mi je najbitnija, tako da ću jedan video raditi u Cazinu. Lokacije u ovom gradu su prelijepe, tako da jedva čekam da odem, jer nisam nikada tamo bio. U Crnu Goru idem na odmor, pa ću spojiti ugodno s korisnim i snimati u Budvi, ukoliko ne dođe do nekih promjena zbog cjelokupne situacije sa pandemijom'', najavljuje Alen Hrbinić.

Njemačku, u kojoj pjevač inače živi i radi, u proteklom periodu su pogodile velike vremenske nepogode i poplave u kojima je stradao veliki broj ljudi.

''Ja sam daleko od poplavljenih područja, koja su, nažalost, stradala. Imali smo sreće da Inn nije napravio probleme. Bilo je kritično, ali se završilo bez posljedica'', kaže Hrbinić.

Kopirati
Drag cursor here to close