Volontiranje

Mostar Summer Fest te poziva da volontiraš!

Mostar Summer Fest je tu!
Lifestyle / Zabava | 26. 07. 2021. u 14:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Galija, S.A.R.S., Hladno pivo, Brkovi, Vojko V, TBF, Edo Maajka, Helem Nejse, Cunami Flo, Grše, Činčila, Josip Palameta. 12 izvođača, 12 koncerata, 12 žurki za pamćenje. Koliko su nam jako nedostajali koncerti, toliko smo nestrpljivi dočekati ih ovog rujna kad se napokon festivalske kapije Mostar Summer Festa otvore u četvrtak 2.9. u 18 sati.

A kako bi te kapije i cjelokupni festival za početak rujna bili u potpunosti spremni, organizacijski tim je i ove godine odlučio dati priliku mladim, proaktivnim i entuzijastičnim osobama da im u tome pomognu kroz Mostar Summer Fest program volontiranja.

Sudeći po iskustvima volontera iz prethodnih godina, dani provedeni s organizacijskim timom u kreiranju Mostar Summer Festa postaje najljepši mogući dio ljeta.

Uz sjajan provod, druženje s izvođačima, kreativne poslove i nova iskustva nastala kroz organizaciju ovako velikog događaja, bitno je istaknuti da volontiranje na Mostar Summer Festu zahtijeva predanost, jer se radi o zahtjevnom i odgovornom poslu.

Stoga, ukoliko baš ti ispunjavaš uvjete navedene ispod, tada si idealan volonter/ka za Mostar Summer Fest:

- veseli te rad u timu,
- imaš 18 ili više godina,
- ne smeta ti zaprljati se,
- krase te vrline poput organiziranosti, pouzdanosti i točnosti,
- prema obavezama se odnosiš ozbiljno i odgovorno i želiš biti dio projekta Mostar Summer Fest koji mlade glazbom potiče na društveni angažman.

Poslovi koji tebe volontera (otprilike) očekuju su:
- adaptacija festivalskog prostora, priprema chill out zone itd.,
- promocija Festivala putem flyera, plakata i sl.,
- briga o izvođačima i press centru.

Kako se prijaviti za volontiranje na Mostar Summer Festu?

Dovoljno je da ukratko napišeš i pojasniš organizacijskom timu zašto si baš ti idealan volonter/ka i uz svoju fotografiju napisano pošalješ na mail [email protected] ili u inbox službene Facebook stranice.

Natječaj je otvoren od 27.7.2021. do 1.8.2021. (nedjelja) u ponoć. Osim festivalske ulaznice, hrane i pića, volonteri će dobiti i Mostar Summer Fest službenu majicu i zahvalnicu kao uspomenu na druženje s organizacijskim timom i izvođačima.

Ovog rujna glazbom slavimo život na Mostar Summer Festu. Lijepi dani su pred nama, jer uživati u festivalu nakon godinu i pol dana tišine će biti zaista jedinstvena emocija i posebno iskustvo. Budi dio toga kao volonter.

Mostar Summer Fest i prateći volonterski program za mlade organizira Udruga za promicanje urbane kulture u Hercegovačko-neretvanskoj županiji/kantonu. 

Kopirati
Drag cursor here to close