Samo veselo!

Advent 2021: Crvena Jabuka za početak, Indira za doček Nove godine u Mostaru

Novac koji je Grad planirao za ovaj događaj bit će, kako je rečeno, preusmjeren na neke druge projekte.
Lifestyle / Zabava | 19. 11. 2021. u 13:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Crvena jabuka otvorit će ovogodišnji Advent u Mostaru, a Mostarci i njihovi gosti će Novu godinu dočekati uz grupu Twist i Indiru. Prvi dan nove godine rezerviran je za Dva i po čovjeka i Josipa Palametu.

Rečeno je to na konferenciji za medije povodom mostarskog Adventa koji će se održavati na šetnici te u parku Zrinjevac.

Advent će započeti 28. studenog i trajat će do 9. siječnja 2022. godine. Live stage bit će ''živ'' od 15. prosinca do 2. siječnja 2022. najavljeno je više od 50 izlagača. Uz sadržaje koji će se nuditi u kućicama i na štandovima, bit će organizirana i besplatna škola klizanja za djecu te će se predstaviti mostarske osnovne škole i vrtići sa svojim programima a nastupit će MoStars i plesni prijatelji te Erigo s Čarobnjakom iz Oza. Između ostalog, najavljene su večeri Olivera Dragojevića i Đorđa Balaševića.

Kroz petnaestak dana na mostarskoj šetnici će nastupati lokalni bendovi kao što su Dobre vibracije, Rock School Teachers, Grupa Brig, Walter Acoustic, Tri DIS, Narodni orkestar, Jazz kvartet Birdland, dok je Hrvatska glazba Mostar zadužena za Božićni koncert.

Iako je ranije objavljeno da je Grad za ovu priliku osigurao 125 tisuća KM, objavljeno je kako su glavni sponzori Aluminij Industrija, Stanić grupa te Vlada HNŽ-a. Novac koji je Grad planirao za ovaj događaj bit će, kako je rečeno, preusmjeren na neke druge projekte.

Kopirati
Drag cursor here to close