O Ostoji

Vitalni Ostoja o očinstvu u 80-oj: Ako neće mladi, hoćemo mi, stari!

O Ostoji svi pričaju. Susjedi dolaze na viđenje i čestitanje.
Lifestyle / Obitelj | 10. 05. 2018. u 18:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Ako neće mladi, hoćemo mi, stari! Ovi stalno na televiziji govore da nam pada natalitet i da omladina neće da pravi djecu! Evo, ja sam dobio trećeg sina, a imam i tri kćerke. Reci ti njima da sam ja svoj dug odužio i da još ima onih koji hoće da rađaju djecu'', rekao je Ostoja Varcar iz Razboja kod Srpca, koji je 1. svibnja postao otac u 80. godini.

Njegova supruga Sanja (42) saznala je da je trudna dva mjeseca prije porođaja. Maleni Stefan rodio se prvog dana svibnja u Bosanskoj Gradišci. Liječnici su zabilježili da je težak 3,5 kilograma, a dugačak 53 centimetra.

O Ostoji svi pričaju. Susjedi dolaze na viđenje i čestitanje. Svi se čude njegovoj ''moći'', a on se smješka i ponavlja da je samo zdravlje bitno, piše Dnevni avaz.

''Da ti kažem pravo i po istini - sve što se dogodi iza ćoška, to je iznenada. Kako bi da bi, sada idemo dalje. Sinčina je dobro, zdrav je i prav, kao i ja, pa ćemo deverati jedan s drugim bar još 15-20 godina. Uradio sam dosta za ovaj život, za onaj ću vidjeti kako ću i što ću'' priča Ostoja.

Kopirati
Drag cursor here to close