Stala na ludi kamen

Udala se Iva Majoli

Prijateljice su otkrile kakvu je vjenčanicu nosila, a evo i tko joj je bila kuma!
Lifestyle / Obitelj | 07. 10. 2022. u 08:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iva Majoli u Milanu je izrekla sudbonosno "DA", a fotografiju je objavila na Instagram storiju njezina prijateljica Mara Santangelo.

Bivša tenisačica Iva Majoli na svom Instagram storiju još je tijekom dana pomalo otkrivala kako je baš danas veliki dan za nju.

Naime, udala se u Milanu za talijanskog poduzetnika Roberta Calegarija, a na svojim storijima pokazala je i kako su napredovale početne pripreme, piše Gloria.hr.

Podijelila je fotografiju na kojoj je pokazala na stolu kanticu sa šampanjcem i dvjema čašama, a nismo mogli nezamijetiti i šljokičastu štiklu, buket bijelih ruža, ali ni okvir u kojem je pisalo: "I tako avantura počinje".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Borna Kotromanic (@bornakotromanic)

Poslije toga mogli smo vidjeti zajedničku fotku s bivšom kolegicom Marom Santangelo. Ispod zajedničkog selfija kojeg su snimili ispred poznate katedrale, Mara je napisala:

"Danas je veliki dan, volim te prijateljice".

Mara je podijelila zajedničku fotku na svom Instagram storiju sa završetka vjenčanja i pokazala kakvu je vjenčanicu Iva odabrala. Naime, riječ je o uskoj dugoj bijeloj haljini s dubokim prorezom koji je svu pažnju usmjerio na njezine noge. Vjenčanica je imala par srebrnih detalja, a preko nje nosila je sako. Niska punđa i šminka dodatno su podignule cijeli odabir.

Jedna od gošća bila je i Borna Kotromanić koja je objavila zajedničku fotografiju s Ivinom sestrom i majkom. Ivina kuma, bila je sutkinja Iva Vucelić Šipek s kojom se tenisačica druži od djetinjstva.

Kako piše Slobodna Dalmacija, Iva će nakon vjenčanja život nastaviti u Italiji s Robertom, a našoj uspješnoj tenisačici ovo će biti drugi brak u životu nakon što se 2006. godine udala za poduzetnika Stipu Marića.
Njihov brak nije dugo trajao te je bio pun uspona i padova, a skupa imaju i kćer Miju.

Vijest o novom vjenčanju Ive Majoli došla je iznenada nakon što je tenisačica objavila fotografije s nedavne djevojačke zabave. Sa svojim prijateljicama proslavila je djevojačku večer, a mnogi su ostali iznenađeni odlukom s obzirom da se tek ovog ljeta i saznalo za njihovu vezu.

Roberto je prisustvovao i proslavi Ivinog 45. rođendana u kolovozu, a Iva je par tajanstvenih fotografija potom objavila na Instagramu.

Slobodna Dalmacija piše da će par navodno imati i dvije svadbe, jednu u Zagrebu, a drugu u Milanu.

Kopirati
Drag cursor here to close