Siroti Lothar :)

Matthäus nema sreće u ljubavi: Razveo se već peti put!

"U jednom trenutku smo shvatili da su naši interesi otišli u različite strane. Ne želi prati prljave dresove ili odjeću. Sve ostalo su privatni detalji koji se ne tiču nikoga. Nije bilo svađe, bijesa niti drugih partnera".
Lifestyle / Obitelj | 06. 10. 2021. u 13:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Bild / Lothar Matthäus (60) i sada već bivša, peta supruga Anastasia (33)

Legendarni njemački nogometaš Lothar Matthäus (60) razveo se i od svoje pete supruge Anastasije i to navodno još u siječnju. Ipak, rastava od 27 godina mlađe odabranice u javnost je dospjela tek ovih dana. U braku su dobili sina, a navodno su ostali u prijateljskim odnosima.

"U jednom trenutku smo shvatili da su naši interesi otišli u različite strane. Ne želi prati prljave dresove ili odjeću. Sve ostalo su privatni detalji koji se ne tiču nikoga. Nije bilo svađe, bijesa niti drugih partnera. Dobro da se slažemo, i dalje smo u prijateljskim odnosima. Najbitnije je da se naš sin snađe", rekao je za Bild Matthäus.

Međutim, ovaj vječni zavodnik nije dugo pauzirao. Nedavno je na grčkom Mikonosu uživao s misterioznom brinetom.

"Znamo se tek nekoliko tjedana. Prerano je za reći bilo što. Čak ni ime", kaže Matthäus. Bivši trener je ranije bio u braku sa Silviom, Lolitom, Marijanom Mateus i Lilianom.

Kopirati
Drag cursor here to close