Svakog tosta pola osta'

Konobar zabranio gostima podijeliti tost i kavu kupljene zajedno na akciji?!

Poput sokola s visina, 'doletio' konobar i ukorio nas, odnosno rekao nam je da se to ne smije napraviti jer je tost, kada je kupljen zajedno s kavom u sklopu akcije, namijenjen isključivo onome tko ga je naručio, a to je u ovom slučaju bio moj muž
Lifestyle / Obitelj | 25. 04. 2018. u 11:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Još je nejasno je li slučaj uočen preko video nadzora kafića ili je nepravilnost uočio konobar neposrednim opažanjem, no nesporna je činjenica da je jedna pulska obitelj učinila "težak" prekršaj pravila kafića kada su svom gladnom djetetu dali pola tosta, zbog čega ih je ukorio gnjevni konobar.

Iako zvuči apsurdno ova se priča dogodila u caffe baru Leggiero u sklopu pulskog City Malla, a svoju bizarnu priču, u šoku i nevjerici, podijelili su s Glasom Istre.

Dijete ipak ostalo bez komada tosta

Kako je ispričala šokirana dama, nakon šopinga, ona i suprug odlučili su sjesti u Leggiero na kavu, a s njima je bilo i njihovo četverogodišnje dijete. Sugovornica Glasa Istre naručila je veliku kavu s mlijekom, a i njezin suprug želio je također kavu pa im je konobar predložio bolju ponudu s akcije koja je tog dana podrazumijevala kavu i tost po nižoj, odnosno jedinstvenoj cijeni. Kada im je konobar donio naručeno muž je uzeo tost, prepolovio ga i taj komad htio dati djetetu.

- U tom je trenutku, poput sokola s visina, 'doletio' konobar i ukorio nas, odnosno rekao nam je da se to ne smije napraviti jer je tost, kada je kupljen zajedno s kavom u sklopu akcije, namijenjen isključivo onome tko ga je naručio, a to je u ovom slučaju bio moj muž i da komadić ne smije dati djetetu, odnosno da samo on to smije pojesti, ispričala je u dahu sugovornica lista, još uvijek ne vjerujući da joj se to dogodilo.

Reklo bi se, najkomičnije TV serije uopće ne treba smišljati, potrebno je samo biti u pravom trenutku i na pravom mjestu s kamerom na ramenu.

 

Kopirati
Drag cursor here to close