Podržite obitelj kao ćeliju društva

Festival za djecu 'Kutak dječije radosti 2022' ovog rujna u Sarajevu

Lifestyle / Obitelj | 17. 09. 2022. u 09:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Kutak dječije radosti 2022

U dvorani „Mirza Delibašić – Skenderija“ održava se Sarajevski festival za djecu pod nazivom ''Kutak dječje radosti 2022“. 24. i 25. rujna koji će prerasti u pravi „Kutak radosti“ koji je namijenjen našim najmlađim mališanima. Manifestacija je zamišljena kao mjesto sreće, zabave i dječje radosti u kojoj će uživati cijela obitelj.

Na festivalu će sudjelovati preko 100 domaćih i stranih kompanija i brendova iz različitih oblasti proizvodnje i distribucije proizvoda za najmlađe i najslađe. Ova manifestacija je prilika da svi posjetitelji ostvare posebne popuste prilikom kupovine proizvoda za svoje mališane, da zajedno sa svojim mališanima učestvuju u zabavnim i vrijednim nagradnim igrama, da uživaju u poklonima koji su namijenjeni posjetiteljima festivala i da očekuju mnogobrojna vrijedna iznenađenja.

''Ova posebna manifestacija je kreirana za naše najmlađe članove društva, kako bi stvorili „Kutak radosti“ u kome će uživati ne samo oni, nego i čitava obitelj. Veliki broj kvalitetnih izlagača iz različitih oblasti proizvodnje i prodaje dječje opreme, hrane za djecu i majke, igračaka, pelena, dječje kozmetike, odjeće, zatim škole jezika, škole mentalne aritmetike, škole programiranja upotpunit će sajamsku ponudu ove manifestacije“,  izjavio je Slaviša Kovačević, direktor Festivala.

Roditelji i svi koji odvoje vrijeme za porodičnu posjetu ovoj jedinstvenoj manifestaciji u Sarajevu, Sarajevskom festivalu za djecu, uživat će u bogatom i zanimljivom izlagačkom programu, ali i festivalskom dijelu programa, za čiju organizaciju će se potruditi mališani iz sarajevskih predškolskih ustanova, plesnih i muzičkih škola, zborova, te osnovnih škola.

''Kao društveno odgovoran projekt, Festival za djecu će na najbolji način obilježiti Međunarodni dan porodice i dati podršku kreiranju programa namijenjenih za djecu i porodicu. Sretna sam da sam jedan od ambasadora, te pozovem sve da podrže obitelj kao ćeliju društva tako što će sudjelovati na najvećem festivalu za djecu u Sarajevu u 2022. godini “, izjavila je Zvezdana Stojaković, PR menadžerica Festivala.

Ulaz je besplatan za sve posjetitelje oba dana trajanja festivala.

Kopirati
Drag cursor here to close