4 dokazano dobra razloga...

Zašto koristiti šampon od koprive?

Ako vam je cilj duga i zdrava kosa, dodajte šampon od koprive u svoju svakodnevnu rutinu.
Lifestyle / Moda | 18. 01. 2024. u 08:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lijepa kosa instant potiče samopouzdanje, a kako bi vaša kosa bila zdrava sa svilenkastim izgledom i volumenom, važno je koristiti šampon koji pruža njegu vašem vlasištu. Pravilnom prehranom koju karakterizira bogatstvo nutrijenata u pomoć dolazi i kozmetika.

Ako želite da vaši pramenovi ojačaju, budu nahranjeni i otporniji te vrate vašoj kosi izgubljeni sjaj, na policama dućana predlažemo da odaberete i u svoju beauty rutinu kose uvedete šampon koji u svom sastavu ima koprivu.

Dakle, ako vam je cilj duga i zdrava kosa, dodajte šampon od koprive u svoju svakodnevnu rutinu, a neke od brojnih benefita ovog beauty dragulja donosimo u nastavku, piše Bonjour.ba.

POTIČE RAST KOSE

Kopriva se tijekom povijesti u narodnoj medicini koristila kao lijek protiv opadanja kose. Važnost šampona obogaćenog ovim sastojkom ogleda se u činjenici da aktivni sastojci u šamponu od koprive imaju antiseptičko djelovanje, pomažu uravnoteženom radu lojnih žlijezda te pospješuju rast i obnovu kose.

Pokušajte steći ritual uz koji ćete kosu prati ovim šamponom svaka tri dana jer time omogućujete uklanjanje nečistoća i masnoća, bez da vlasištu oduzimate prirodna ulja.

JAČA FOLIKULE KOSE

Korištenjem šampona od koprive u vašoj beauty rutini njege kose, jačate folikule i pramenove kose, sprečavajući lako lomljenje i oštećenja.

Kopriva također poboljšava cirkulaciju u vlasištu, osiguravajući tako da hranjivi sastojci prodiru u sve folikule dlake, što ih dodatno jača, a vama daju onaj prirodni sjaj i bujnost kose.

PRIPOMAŽE U KONTOLIRANJU MASNOĆE VLASIŠTA

Također, prednost ovog šampona ogleda se u tome što njegova adstrigentna svojstva pomažu u kontroliranju masnoće i uklanjanju peruti čime se sprječava izlučivanje previše sebuma na vlasištu.

Ova formula, osim što kombinira hranjive sastojke za njegu i održava ravnotežu mikrobiota, čulima pruža ugodu, a tajna zašto ovaj šampon biraju mnoge dame jeste činjenica da kosu čini toliko mekom, da vam nakon upotrebe vjerojatno neće trebati regenerator.

UMIRUJE NADRAŽENOST VLASIŠTA

Pored benefita za masnu kosu, kopriva umiruje i nadraženo vlasište kose. Šampon od koprive dodatno će hidratizirati vaše vlasište i regenerirati vašu kosu, piše Bonjour.ba.

Jeste li ga i vi već učinili djelom vaše beauty rutine? Maleni spa tretman za vašu kosu sa šamponom od koprive je jedan od sjajnih rituala na kojemu će vam vaša kosa biti zahvalna.

Kopirati
Drag cursor here to close