Iako ne djeluje

Zaštitna maska koju bi poželio svaki Krizni stožer

Teško da se riječima može opisati to savršenstvo gdje ne možeš od prve ni primijetiti sve sićušne detalje.
Lifestyle / Moda | 23. 11. 2020. u 21:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Teško da se riječima može opisati to savršenstvo

Američki brend Jacob & Co. poznat je po izradi skupocjenih satova, ali i nakita. Njihovi satovi izgledaju zaosta posebno, a svaki unutar sebe ima zaseban svijet kao što su na primjer duga izrađena od dragog kamenja, minijaturni kasino rulet ili čak cijeli sunčev sustav. Teško da se riječima može opisati to savršenstvo gdje ne možeš od prve ni primijetiti sve sićušne detalje. Kad je nakit u pitanju, i ti primjerci obiluju dragim kamenjem. 

No, ono zbog čega se u posljednje vrijeme priča o ovom brendu je zaštitna maska. Dizajnirao ju je Jacob Arabo, a stvorio ju je tim stručnjaka za plemenite metale, a pravo je oličenje luksuza jer je napravljena od čak 3 040 dijamanata.

Težina joj je 156,9 grama te je u potpunosti ručno izrađena, a napravljena je kao mreža od bijelog zlata koja daje efekt prave tkanine kako bi se napravila svilenkasta mreža koja prekriva lice. Iako se misli da je samo ona dovoljna kao zaštitna maska to zapravo nije istina, ona je više kao dodatak preko prave zaštitne maske.

Maska se može kupiti samo u trgovini brenda koja se nalazi u Dubai Mallu, a cijena joj je nevjerojatnih 250 tisuća američkih dolara.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli JACOB & CO (@jacobandco)

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close