Koja će biti tvoj izbor?

Za modernog muškarca - top 5 muških brada za jesen 2023

Jesen nam polako stiže a s njom i prilika za unošenjem svježine u naš izgled. Kako žene posežu za novim jesenskim frizurama, tako i muškarci traže načine da isprate modne trendove.
Lifestyle / Moda | 01. 09. 2023. u 16:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Oni koji su vjerni svojim bradama, ove sezone će imati priliku istražiti različite oblike i dužine brade kako bi pronašli savršen izgled za ovu jesen. Ako ste jedni od njih, nastavite čitati i saznajte koje su to najmodernije muške brade za jesen 2023. godine!

1. Brada od tri dana

Foto: Canva / Muškarac s bradom od tri dana

Postoji nešto neodoljivo kod muškaraca s bradom od tri dana te s pravom zauzima prvo mjesto našeg popisa. Ovaj stil odiše samopouzdanjem i muževnošću te s njim nećete proći nezapaženo.

Osim što dobro stoji svakom muškarcu, žene su jednostavno lude za njom te će se muškarac koji njeguje ovakav stil istaknuti u svakoj prilici. 

2. Kratka brada s konturama 

Foto: Canva / Kratka brada s konturama

Ovaj stil pristaje muškarcima koji žele biti njegovani i primjećeni. Ako ste tip osobe koji uvijek želi biti u centru pažnje i ostaviti snažan utisak, ovaj stil je pravi izbor za Vas. Nije je teško održavati pa je čest izbor zaljubljenika u brade.

Dobra stvar je što je ova muška brada apsolutni hit ove jeseni te Vam savjetujemo da joj dopustite da naglasi Vašu muževnost i sofisticiran izgled!

3. Duga brada

Foto: Canva / Muškarac s dugom bradom u odijelu

Ovaj stil je karakterističan za muškarce koji žele biti jedinstveni i prepoznatljivi. Za njih brada nije samo ukras lica nego i zaštitni znak.koji im pomaže da budu drugačiji.

Osim što ističe snagu i karakter ova muška brada pokazuje dozu samopouzdanja i šarma. Moramo priznati da je za nju potrebna pažnja i strpljenje no rezultat na kraju je neprocjenjiv!

4. Kozja brada

Foto: Canva / Muškarac s kozjom bradom

Kozja brada je stil koji nosi dozu drskosti i originalnost i definitivno nije za svakoga. Uglavnom je biraju muškarci avanturističkog duha koji vole istraživati te su uvijek spremni za izazove. Gdje god se pojavite s njom, bit ćete primijećeni jer ćete odavati  dojam njegovanog muškarca koji se brine za svoj izgled.

Ako ste bili neodlučni oko ovog stila, krajnje je vrijeme da ga probate jer je pravi hit muških brada ove jeseni. Sigurni smo da jednom kad je probate, nikad se više nećete moći zamisliti bez nje!

5. Kratki Van Dyke

Foto: Hairmanz / Muškarac s Van Dyke bradom

Ovaj stil muške brade je kombinacija kratke brade i uređenih brkova koji nisu međusobno povezani.  Naziv je dobila po flamanskom slikaru iz 17. stoljeća i sve je češći izbor muškaraca jer pristaje svakom obliku lica.

Ako želite naglasiti Vašu muževnost i ozbiljnost te pri tome zadržati klasičan izgled, ovaj stil je pravi izbor za Vas. Ako tome dodamo činjenicu da je hit ove jeseni, nemate razloga da ne postane ukras Vašeg lica!

Pročitajte još

Njega brade

Svakoj bradi je potrebna odgovarajuća njega kako bi izgledala lijepo. Kako bi to postigli potrebne su Vam sljedeće stvari:

  • Odgovarajući šampon za bradu

Osim što pomaže kod uklanjanja prljavštine te ostataka hrane iz brade, čini je hidratiziranom i sprječava njezino pucanje.

  • Balzam za bradu

Balzam je neizostavan dio njege brade jer je čini mekom i hidratiziranom.

  • Ulje za bradu 

Ulje za bradu je završan no jako bitan korak u njezinoj njezi. Dovoljno je samo par kapi ovog proizvoda da bi Vaša brada bila sjajna i lijepa. 

  • Trimer za bradu 

Ako se želite sami brinuti za uređivanje Vaše brade, trimer je nešto što jednostavno morate imati. Lagan je za korištenje te ne zauzima puno mjesta u kozmetičkim torbicama tako da je idealan i za putovanja. 

  • Češalj za bradu 

I za kraj, svaki zaljubljenik u bradu treba imati odgovarajući češalj kojim će raščešljavati i oblikovati svoju bradu. 

I za kraj 

Dragi bradoljupci, nadamo se da će Vam naš izbor muških brada za ovu jesen pomoći u odabiru one prave za Vas. Bez obzira koji stil odaberete, brada će biti dio Vaše priče. Možda je baš jesen savršeno vrijeme da je ispričate. 

Kopirati
Drag cursor here to close