Sve ih želimo

Tri modna dodatka za ljeto

Kod modnih dodataka je dobro to što svakom outfitu daju neki novi „preokret“.
Lifestyle / Moda | 26. 06. 2020. u 21:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Haljine postaju sve prozračnije, hlače kraće, a jakne polako nestaju o ormarima. Ljeto dolazi, a s njime i želja za investiranje u ljetne komade odjeće i modne dodatke. Ova tri trendovska accessoiresa nemoj nikako zaobići ovoga ljeta.

Kod modnih dodataka je dobro to što svakom outfitu daju neki novi „preokret“. S novim oblicima i kombinacijama će svaki izgled odmah biti još privlačniji i originalniji. Ova tri modna dodatka svakom izgledu daju ljetni „štih“, piše 24.satamiss.

/ Biseri doživljavaju veliki povratak!

Biseri

Biseri doživljavaju veliki povratak! Ali, ne i prašnjave ogrlice i naušnice od bake. S novim oblicima i kombinacijama su kremasto-bijeli komadi nakita omiljeniji nego ikada. Sjajno se mogu kombinirati sa zlatom ili šarenim kamenjem. Najljepše je kad su biseri neoblikovani i svaki ima neki svoj vlastiti, posebni oblik.

/ Izvrstan modni dodatak

Torbe od bambusa i slame

Poluokrugla clutch torbica od bambusa je moderan odgovor na piknik torbu i obavezan modni dodatak ovoga ljeta. Nudi dovoljno mjesta za mobitel, ključeve i sl. Stoga je izvrstan modni dodatak „dan na noć“. I varijante od slame su ovoga ljeta na našoj listi želja – jednostavno nadopunjuju svaki outfit.

/ Sjajno se slažu s trapericama, ali i ljetnom haljinom

Natikače

Takozvane „slides“ natikače hit su ovoga ljeta. Ima ih raznih boja te s natpisima, a sjajno se slažu s trapericama, ali i ljetnom haljinom.

Kopirati
Drag cursor here to close