POPPY

Evo tko stoji iza torbi za Vas posebne

"Kažu da kad nešto jako želiš cijeli svemir se uroti da to i dobiješ i apsolutno se slažem s tim. Volja, želja, rad i pozitivna energija bez velikih oscilacija je ključ", istaknula je vlasnica brenda POPPY Helena Beljo.
Lifestyle / Moda | 14. 02. 2022. u 13:00 J. Pervan |Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Brend nastao iz ljubavi, pravi je opis prepoznatljivih torbi i odjeće u potpisu Mostarke Helene Beljo.

Naime, POPPY je, kao i većina domaćih brendova, nastao sasvim slučajno iz hobija koji se uz puno truda, rada i kreativnosti pretvorio u ozbiljan posao. Hobi, prvotno zamišljen kao izrada torbi za članove obitelji, prijatelje i poznanike izrastao je u jedan od najprepoznatljivijih brendova na hercegovačkim ulicama.

"U trenutku kad se krug poznanika koji su htjeli moje torbe proširio u pozamašan broj, stvorila se ideja za ozbiljnijim bavljenjem ovim poslom. Vjerojatno sam u podsvijesti i htjela ovim baviti. Nikad nisam osjećala da je ovo posao, već čista ljubav. Danas je to dio mene osobno, toliko da ne mogu zamisliti da se bavim bilo čim drugim nego ovim", istaknula je za Bljesak.info vlasnica brenda POPPY Helena Beljo.

Autentično i odvažno

Kako navodi, ono što izdvaja njezin brend u moru ručno rađenih proizvoda su upravo klijenti.

"Žene sa samopouzdanjem, samosvjesne i koje odjećom pokazuju posebnost su moje klijentice. Tajna zašto biraju POPPY vjerojatno leži u posebnoj ljubavi, ozbiljnosti i pristupu ovoga što radim i klijentice to osjete. Tu je ta neka veza koja je posebna i glavna karakteristika POPPY brenda", naglasila je Beljo.

Autentične i odvažne torbe, ali i komadi odjeće koji svaki outfit dižu na potpuno novi nivo 'zaludili' su Hercegovke pa je gotovo nemoguće ne primijetiti ih na ulicama.

Kako ističe Beljo šivanjem se bavi duži niz godina, a drukčiji modni izričaj koji je POPPY ponudio imao je dobar odjek u javnosti.

"U vrijeme kad sam uopće počela s prvim torbama ideja za šivanjem se rodila onda kad sam htjela imati torbu koja se meni sviđa. Takvu nisam mogla nabaviti i odlučila sam je napraviti. Odjeća također. Vjerojatno je taj neki moj stil koji se rađao u meni odredio smjer u kojem će Poppy krenuti. Klijenti su to prepoznali. Kako se brend razvijao ideje su surađivale s idejama i željama klijenata, vremena, okoline istodobno ne odstupajući od svog glavnog prepoznatljivog pečata", navela je Beljo za Bljesak.info.

Osim u BiH, veliki odjek brend je imao i u Hrvatskoj, a ljubav između POPPY-a i Hrvatica nastavila se i godinama unazad.

Moderne i dobro obučene

"Žene koje nose POPPY su raznolike. Vjerojatno je to i najveći uspjeh brenda, upravo ta univerzalnost s kojom se lako poistovjećuju mlade i manje mlade žene različitih stilova, profesija, prilika u kojima se nosi. U vrijeme fast fashion-a opstati u zoni slow fashiona je zahvaljujući univerzalnosti i kvaliteti modela. Mislim da sam uspjela zadovoljiti potrebe klijentica koje ne žele pratiti nametnute brze promjene u modi, a opet u isto vrijeme žele biti moderne i dobro obučene", ističe Beljo.

Tim POPPY-a čini, kako navodi Beljo, mala ekipa čije vrijedne ruke izrađuju svaki komad odjeće ili torbu.

"Uhvatim se često da u bilo koje vrijeme dana razmišljam o novim idejama, modelima i slobodno mogu reći da posvećenost kreiranju zauzima jedan veliki dio mog života i vremena. Jednostavno, živim ovo i onda je sve logičan slijed iza toga", naglasila je vlasnica POPPY-a za Bljesak.info.

Beljo se prisjetila i svojih početaka te navodi kako je početak bio izazovan, ali i pozitivan i uzbudljiv.

"Kažu da kad nešto jako želiš cijeli svemir se uroti da to i dobiješ i apsolutno se slažem s tim. Volja, želja, rad i pozitivna energija bez velikih oscilacija je ključ", istaknula je Beljo.

Ona navodi kako je osim pozitivnog stava, entuzijazma i inovativnosti za uspjeh obrtnika u BiH potreban svakodnevni rad.

"Kao i svaki privatni posao, potrebno je uložiti više energije, ali na kraju se vrati s prelijepom zadovoljštinom kad uspiješ svojim vlastitim radom i idejama izmamiti onaj osmijeh klijenta", navela je za Bljesak.info Beljo.

I dok POPPY niže uspjehe Beljo nastavlja vrijedno raditi i oduševljavati autentičnim proizvodima kojih se ne bi postidjele ni svjetske modne piste.

"U skoroj budućnosti izlazi i nova kolekcija, a za travanj je zakazana i revija tako da POPPY nastavlja raditi 'punom parom'", najavila je za Bljesak.info Beljo te tako potvrdila kako ljubitelji kvalitetnih proizvoda neće ostati razočarani. 

Kopirati
Drag cursor here to close